- Ny Kardashian-baby på vei

Kourtney Kardashian og Scott Disick venter sitt tredje barn sammen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Uken etter at de feiret årets kjendisbryllup mellom Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) avslører ukebladet Us Weekly at de gode nyhetene står i kø for den berømte familien.

Flere kilder nær familien forteller til ukebladet at Kourtney Kardashian (35) er gravid og venter sitt tredje barn med kjæresten Scott Disick (31).

- Hun er bare noen få måneder på vei og graviditeten var planlagt, sier kilden til Us Weekly.

Et annet sikkert tegn på graviditeten er at Kourtney har avstått fra å drikke alkohol under en rekke festligheter den siste tiden.

Fra før har paret barna Mason (4) og Penelope (23 mnd).

Kourtney har aldri lagt skjul på at hun ønsker seg en stor familie og under en episode av realityserien «Keeping up with the Kardashians» i 2012 sa hun at hun ikke likte å bruke p-piller.

- Livet handler om å få barn. Jeg dropper p-piller nå - jeg tror ikke på det lenger, sa Kourtney den gangen.

Da hun fødte datteren Penelope i september 2012 skapte realitystjernen overskrifter verden rundt da hun selv tok i mot babyen under fødselen - med store deler av Kardashian-klanen som ivrige tilskuere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer