Barack Obama:

Ny jobb!

Den tidligere presidenten blir snart å se på Netflix.

NY JOBB: Netflix-serien «Our great national parks» blir fortalt av USAs tidligere president Barack Obama. Foto: Netflix
NY JOBB: Netflix-serien «Our great national parks» blir fortalt av USAs tidligere president Barack Obama. Foto: Netflix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Barack Obama (60) gikk av som USAs president i 2017 har presidenten hatt flere prosjekter gående. Han har blant annet gitt ut boken «Et lovet land», som i stor grad fokuserer på veien mot presidentvalget i 2008, og den åtte år lange perioden hans som president.

Den tidligere presidenten har ikke trukket seg tilbake fra rampelyset.

I april blir han å se i Netflix-dokumentaren «Our great national parks». Serien retter fokus mot verdens mest kjente nasjonalparker og dyrelivet som lever der.

SEXSPØRSMÅL: Michelle Obama fikk sex-spørsmål på «Jimmy Kimmel Live!» Video: ABC Vis mer

- Spektakulære nasjonalparker

I serien skal Obama være fortellerstemmen, opplyser Netflix i en pressemelding tirsdag. Han er også oppført som produsent.

I beskrivelsen av serien skriver Netflix:

- Denne storslåtte dokumentarserien, fortalt av tidligere president Barack Obama, setter søkelyset på noen av planetens mest spektakulære nasjonalparker. Obama besøker nasjonalparker i flere deler av verden, og drar til California, Kenya, Chile og Indonesia.

Serien får premiere på strømmetjenesten 13. april, og er på fem episoder.

IMPONERER: Barack Obama skulle bare hjelpe Joe Biden i valgkampen, når går denne videoen viralt av den tidligere presidenten. Foto: @barackobama/Instagram. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Serieskaper for Netflix-serie

Netflix ser heller ikke ut til å få nok av Obama. I fjor kom serien «We the people - en musikal om USA» på strømmetjenesten. I den var Obama, sammen med kona Michelle, serieskapere.

Den tidligere førstedamen har også fått egen Netflix-serie. I dokumentarserien «Min historie», som kom i fjor, viste Michelle Obama mens hun var på bokturné med boken hennes som hadde samme navn som serien.

UVENTET: Michelle Obama kastet glans over Grammy-utedelingen i natt. Klipp: Thea Hope Vis mer

LES OGSÅ: - Tenkte: «Jeg klarer ikke dette»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer