Julie Strømsvåg:

Ny jobb: - Gleder meg stort

41-åringen tar fatt på nye utfordringer.

NY JOBB: Julie Strømsvåg går til NRK. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NY JOBB: Julie Strømsvåg går til NRK. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Programleder Julie Strømsvåg (41) går til NRK, melder kanalen i en pressemelding.

41-åringen har jobbet med flere store sportsbegivenheter, deriblant fotball-VM, Eliteserien i fotball, vintersport og flere håndballmesterskap.

Den kjente programlederen har lang erfaring fra TV-bransjen. Hun jobbet i sportsavdelingen i TV 2 i nærmere 13 år, før hun meldte overgang til Viaplay i fjor vår.

GJØR INNTRYKK: I dokumentaren «Stacey Dooley overnatter» besøker reporteren familier litt utenom det vanlige. I den nyeste sesongen overnatter hun hos 70 år gamle Sherry, som livnærer seg som sadist. Video: Rød Løper / NRK Vis mer

Nå er hun klar for NRK. Strømsvåg er ansatt i eksternavdelingen, og vil i vinter være tilknyttet NRK Sport. Videre skal hun bidra som programleder i produksjoner i andre sjangre.

- Jeg gleder meg stort til å få utvikle meg på andre områder jeg virkelig brenner for, samtidig som jeg får jobbe litt med sport. Det har blitt min greie. Jeg har alltid hatt et høytidsforhold til NRK og kan ikke vente med å ta fatt på nye utfordringer, sier Strømsvåg.

- Vi er svært fornøyde med at store profiler av Julies kaliber velger å samarbeide med NRK. Vi vet at publikum setter stor pris på hennes jordnærhet og positive utstråling. Hun vil bli en viktig profil for oss, sier programredaktør Petter Wallace i NRKs eksternavdeling.

DIREKTE: Under en direktesending på NRK dukket plutselig en uventet gjest opp. Video: NRK / Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Alle steiner snus

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer