Ny jobb for Rachel Nordtømme

- jeg har alltid vært interessert i å lære, så dette skal nok gå bra.

<strong>NY JOBB:</strong> Rachel Nordtømme har ifølge Trønder-Avisa fått jobb som markedskoordinator for laftebedriften Øverbygg. Foto: Anders Myhren/Seher.no
NY JOBB: Rachel Nordtømme har ifølge Trønder-Avisa fått jobb som markedskoordinator for laftebedriften Øverbygg. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rachel Nordtømme (22) har de siste månedene har de siste månedene konsentrert seg om å gjøre comeback på friidrettsbanen etter å ha vært satt ut med skade, og å ha vært med i «Skal vi danse» på TV 2.

Men nå har også 21-åringen blitt ansatt i en 50 prosent stilling som markedskoordinator for laftebedriften Øverbygg, ifølge Trønder-Avisa.

Selv om hun ikke har noen spesiell utdannelse i markedsføring, gleder Rachel seg til de nye oppgavene, som blant annet går ut på å fremme bedriften på sosiale medier.

Jeg har alltid vært interessert i å lære, så dette skal nok gå bra, sier hun til Trønder-Avisa.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brudd for «Skal vi danse»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer