Niklas Baarli:

Ny jobb etter to måneder

Niklas Baarli slutter i Radio Rock.

SLUTTER: Niklas Baarli startet i ny jobb for to måneder siden. Nå slutter han. Foto: Espen Solli / Se og Hør
SLUTTER: Niklas Baarli startet i ny jobb for to måneder siden. Nå slutter han. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august kunne Se og Hør avsløre at radio- og TV-profil Niklas Baarli (32) hadde kapret ny jobb i Radio Rock hvor han skulle lede morgensendingen.

Nå viser det imidlertid seg at jobben i rockekanalen ble av det kortvarige slaget. Baarli startet nemlig 16. august, men har allerede valgt å si i opp jobben.

- Radiojobber vokser ikke på trær, så når en så stor mulighet melder seg, så må man bare kaste seg rundt og kaste seg over det, sier Baarli til VG.

Fra nyttår blir han fast programleder i Frokostshowet på P5.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

- Det ser kanskje rart ut at dette skjer etter så kort tid i RadioRock, men P5 er jo en slags drømmekanal for meg, som er så glad i popmusikk. Jeg kan ikke styre timing, sier han til avisen, og røper at overgangen er udramatisk.

- Føler meg som en idiot

Til Se og Hør forteller Baarli at han faktisk får en sesong i Radio Rock.

- Så det er jo ikke så unaturlig å gå videre hvis man ser sånn på det, mener han.

På spørsmål om hva han tenkte da han fikk jobben og samtidig innså at han måtte si opp etter bare et par måneder, svarer han:

- Man føler seg litt som en idiot når man går inn og sier opp etter to måneder. Men man hersker ikke over timing og jeg måtte nesten ta det tilbudet da det dukket opp.

FYLLEKULE: Alt gikk ikke som det skulle da Niklas Baarli, Rikke Isaksen og Fridtjof Nilsen inviterte til fyllefest i «Juleølkalenderen» på Dplay. Vis mer

To jobber

I tillegg til radiojobben, er 32-åringen programleder i «God kveld Norge». Da det i sommer ble kjent at han skulle returnere til radio, var det nok mange som lurte på om han ville fortsette i TV 2-programmet.

- Jeg fortsetter med Marte (Marte Bratberg journ.anm) i «God kveld» som vanlig. Jeg sjonglerer med begge hendene, og så lenge man synes ting er gøy, så blir det aldri for mye, sa han til Se og Hør da.

Marte Bratberg (32) er for tiden i permisjon. Sofie «Sophie Elise» Steen Isachsen (26) har imidlertid tatt over som programleder i denne perioden.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Ser for meg at dette blir jævlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer