Calle Hellevang-Larsen:

Ny jobb: - En stor drøm

Komikeren avslører hva han skal gjøre nå.

EGET SHOW: Calle Hellevang-Larsen får nå eget TV-program. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
EGET SHOW: Calle Hellevang-Larsen får nå eget TV-program. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Komiker Calle Hellevang-Larsen (44) er best kjent fra «Raske Menn» og «I kveld med Ylvis», men nå røper TV-profilen at han har et nytt og spennende prosjekt på gang.

Skjult kamera er definitivt ikke noe nytt for Calle, men nå får han sitt helt eget TV-program på TVNorge og Discovery+ hvor dette blir et stort virkemiddel. Serien har fått navnet «Calles gale verden».

- Det er en dramaserie som bruker mye fra den virkelige verden og ekte folk som skuespillere, uten at de på tidspunktet vet at de er med i en handling, forteller 44-åringen til Se og Hør og fortsetter:

- Så vi bruker skjult kamera som en del av dramahandlingen.

«I KVELD MED YLVIS»: Vegard Ylvisåker legger ikke skjul på at enkelte TV-innslag har vært merkeligere å spille inn enn andre. Reporter: Thea Hope. Video: Discovery+ / Rød Løper / Anna Celine Hanisch. Vis mer

I serien er det ingen tvil om det blir mye «Calle-tid».

- Jeg spiller en utgave av meg selv. I serien er jeg en superstjerne, den desidert største skjult kamera-kongen i Norge og kanskje i Europa. Så jeg fremstår som en Hollywood-superstjerne. Kjemperik, bor i et stort hus og alle vet hvem jeg er, ler komikeren overfor Se og Hør.

I serien er han altså en helt overdreven versjon av seg selv, hvor denne hovedkarakterens jobb er å lage et skjult kamera-program.

- En drøm

44-åringen innrømmer at det er en stor drøm som nå går i oppfyllelse.

AU: Ylvis-brødrene strekker seg langt for å lage god TV i programmet «Ylvis på holmen - med Calle og Magnus». Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Det har vært en drøm lenge, det å kunne lage noe fra bunnen av selv.

På spørsmål om hvordan han tror resultatet blir svarer han følgende:

- Det er et forsøk på å være morsom. Nå har vi akkurat kommet i gang, og foreløpig er det i hvert fall morsomt.

Han følger opp lattermildt:

- Det er i hvert fall intensjonen, at det skal være morsomt.

Utsatt

Samtidig kan komikeren røpe at idéen egentlig er helt fra 2019, og at den i lang tid har blitt utsatt på grunn av coronapandemien.

- VELDIG TILFREDS: Influenser Sofie Karlstad svarer på kjæresteryktene. Reporter: Thea Hope. Video: Anna Celine Hanisch / Paramount+. Vis mer

- Det har mye med skjult kamera-delen å gjøre. For da er man selvfølgelig avhengig av reaksjoner fra folk, og under pandemien var jo folk skeptiske til å være nærme andre, sier han og følger opp:

- Og bare det munnbind-elementet gjør jo at man ikke ser ansiktene til folk så godt.

Men nå er altså tiden kommet for at idéen endelig skal settes ut i livet. Serien har premiere høsten 2022.

LES OGSÅ: Dette gjør Angelina Jordan i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer