Ny «Jakten»-frier vurderer å trekke seg

- Jeg kjente ikke at jeg fikk sommerfugler i magen av ham, forteller Vivian Fiskaa.

I TENKEBOKSEN: - Han hadde jo også registrert at jeg hadde blitt mer tilbakeholden og at jeg var litt i tenkeboksen, sier «Jakten»-frieren Vivian til Seher.no. Her er hun i samtale med Svein. Foto: TV 2
I TENKEBOKSEN: - Han hadde jo også registrert at jeg hadde blitt mer tilbakeholden og at jeg var litt i tenkeboksen, sier «Jakten»-frieren Vivian til Seher.no. Her er hun i samtale med Svein. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Det begynner for alvor å spisse seg til i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». I mandagens episode bestemmer en av Bente Fremos friere å trekke seg fra programmet. Men det er ikke bare i Bente-leiren at det blir dramatisk denne gangen.

Svein Bøylestads frier, Vivian Fiskaa, er nemlig meget usikker på sine følelser til TV-bonden, og vet ikke i det hele tatt om hun vil fortsette å være på gården. Dermed tar hun seg en prat med Svein.

- Jeg var i tvil om det var noe mer enn vennskap mellom oss. Etter hvert kom vi så langt i innspillingen at det ble veldig realistisk at jeg plutselig skulle sitte igjen til sist. Jeg kjente at jeg ikke fikk sommerfugler i magen av ham, og at jeg ikke hadde tanker om noe mer enn et vennskap, sier Vivian til Seher.no.


«Jakten»-deltageren synes Svein tok samtalen mellom dem veldig fint.

- Ja, han gjorde det. Han hadde jo også registrert at jeg hadde blitt mer tilbakeholden og at jeg var litt i tenkeboksen.

- Hva var det som gjorde at du begynte å bli usikker?

- I begynnelsen var jeg nysgjerrig på Svein. Jeg likte ham veldig godt som person, han har veldig mange gode egenskaper. Men etter hvert når det spisset seg til og man begynte å kjenne på følelser ble jeg mer usikker, forteller Vivian Fiskaa til Seher.no.

Etter mandagens «Jakten på kjærligheten» sitter hver av de fire TV-bøndene igjen med to friere hver.

Om Vivian trekker seg eller ikke, det ser du i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen