Ny «Jakten»-frier vurderer å trekke seg

- Jeg kjente ikke at jeg fikk sommerfugler i magen av ham, forteller Vivian Fiskaa.

I TENKEBOKSEN: - Han hadde jo også registrert at jeg hadde blitt mer tilbakeholden og at jeg var litt i tenkeboksen, sier «Jakten»-frieren Vivian til Seher.no. Her er hun i samtale med Svein. Foto: TV 2
I TENKEBOKSEN: - Han hadde jo også registrert at jeg hadde blitt mer tilbakeholden og at jeg var litt i tenkeboksen, sier «Jakten»-frieren Vivian til Seher.no. Her er hun i samtale med Svein. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det begynner for alvor å spisse seg til i TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten». I mandagens episode bestemmer en av Bente Fremos friere å trekke seg fra programmet. Men det er ikke bare i Bente-leiren at det blir dramatisk denne gangen.

Svein Bøylestads frier, Vivian Fiskaa, er nemlig meget usikker på sine følelser til TV-bonden, og vet ikke i det hele tatt om hun vil fortsette å være på gården. Dermed tar hun seg en prat med Svein.

- Jeg var i tvil om det var noe mer enn vennskap mellom oss. Etter hvert kom vi så langt i innspillingen at det ble veldig realistisk at jeg plutselig skulle sitte igjen til sist. Jeg kjente at jeg ikke fikk sommerfugler i magen av ham, og at jeg ikke hadde tanker om noe mer enn et vennskap, sier Vivian til Seher.no.


«Jakten»-deltageren synes Svein tok samtalen mellom dem veldig fint.

- Ja, han gjorde det. Han hadde jo også registrert at jeg hadde blitt mer tilbakeholden og at jeg var litt i tenkeboksen.

- Hva var det som gjorde at du begynte å bli usikker?

- I begynnelsen var jeg nysgjerrig på Svein. Jeg likte ham veldig godt som person, han har veldig mange gode egenskaper. Men etter hvert når det spisset seg til og man begynte å kjenne på følelser ble jeg mer usikker, forteller Vivian Fiskaa til Seher.no.

Etter mandagens «Jakten på kjærligheten» sitter hver av de fire TV-bøndene igjen med to friere hver.

Om Vivian trekker seg eller ikke, det ser du i «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble bare satt ut av hele situasjonen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer