Ny Jakten-baby er født

- Dette ble en smule tøffere enn vi trodde.

Tore Jardar Johannessen Wirgenes (33) fant kona Michelle gjennom «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Nå har de blitt foreldre. Foto: TV 2
Tore Jardar Johannessen Wirgenes (33) fant kona Michelle gjennom «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Nå har de blitt foreldre. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Høsten 2006 ble Tore Jardar Johannessen Wirgenes (33) TV –stjerne da han søkte etter en kjæreste i populære Jakten på kjærligheten.

Han fant lykken hos frieren Michelle (29). For fire år siden giftet de seg med daværende programleder Katrine Moholt som hedersgjest.

Onsdag morgen ble de foreldre for første gang til ei jente.

- Dette ble en smule tøffere enn vi trodde, jeg tror jeg har verdens tøffeste kjæreste. Men nå er alt bare bra. Og lille baby er så søt og herlig, skriver Tore Jardar i en tekstmelding til Seoghør.no.

Odelsjenta var 51 centimeter og veide 3,5 kilo da hun kom til verden på Telemark sentralsykehus.

- Her er det som å bo på hotell, alle passer på oss, skriver Tore Jardar.

Den nye sesongen av Jakten på kjærligheten er like om hjørnet. Nå kan fansen glede seg over at enda en ny Jakten-baby er født!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Jakten-bønder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer