RINGTE 911: - Pasienten er Michael Jackson, popstjernen. Ingen puls, ingen pust. Han responderer ikke, sier mannsstemmen på lydopptaket. Foto: x17online.com
RINGTE 911: - Pasienten er Michael Jackson, popstjernen. Ingen puls, ingen pust. Han responderer ikke, sier mannsstemmen på lydopptaket. Foto: x17online.comVis mer

Ny Jackson-tape kan avsløre legens løgn

- Det ser ikke bra ut, det ser ikke bra ut...

Hør lydopptak nederst i saken!

SEHER.NO:
Onsdag ble et dramatisk lydopptak offentliggjort, som angivelig skal være en nødsamtale gjort i det øyeblikket ambulansepersonalet avslørte at Michael Jacksons var død den 25. juni.

På lydopptaket ringer en mann til sykehuset og forteller at popstjernen er livløs.

- Pasienten er Michael Jackson, popstjernen. Ingen puls, ingen pust. Han responderer ikke. Vi forsøkte å gjenopplive ham. Mislykket. Vi har gjort alt vi kan. Vi er der om fem minutter. Det ser ikke bra ut, det ser ikke bra ut, sier mannsstemmen i 911-samtalen.

En talsmann ved Los Angeles Fire Department sier til The Sun at de ikke kan bekrefte om det er en av deres ansatte som høres på opptaket.

- Jeg kan ikke bekrefte om dette er en av våre ansatte. Det kan være det. De henviser til 'popstjernen Michael Jackson', men vanligvis bruker vi ikke å navngi folk, sier talsmannen.

Dersom lydopptaket er ekte, vil det ifølge The Sun bli avgjørende bevis i rettsaken mot Contad Murray, som anklages for uaktsomt drap på Jackson.

Opplysningene som gis på lydpptaket er angivelig stikk i strid med Murrays påstand om at poplegenden fremdeles var varm og hadde puls da han fant han og fraktet ham til ambulansen.

Hva som skjedde til en hver tid den dagen "Thriller"-sangeren døde, kommer til å være avgjørende i rettssaken. Murray har allerede innrømmet at han ga Jackson flere medisiner, inkludert Propofol, som oduksjonsrapporten viser at stjernen døde av.

Legen hevder i tillegg at han ga Jackson medisiner klokken 10.50 om morgenen den 25. juni og forlot rommet i to minutter. Da han returnerte skal han ha funnet sangeren bevisstløs og startet med førstehjelp. 911-samtalen som nå er blitt offentliggjort, er imidlertid ikke gjort før klokken 12.21 på formiddagen, noe som sår tvil i legens forklaring, og kan antyde at Murray skal ha forlatt Jackson i over en time etter å ha gitt ham den dødelige medisinen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Ekskona kontaktet Jacksons spøkelse

Hør lydopptaket her: