«Maskorama»

Ny identitet avslørt

Nok en deltaker er avslørt.

UTE: Nok en maske falt i kveldens «Maskorama». Det var programleder Ingrid Gjessing Linhave som skjulte seg bak Frøya. Bilder fra NRK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Årets sesong av NRK-programmet «Maskorama» er i full gang, og tipsene har allerede hopet seg opp i de norske hjem, på sosiale medier, i podkaster og i tradisjonelle medier.

Forrige uke var det Fantorangen som skjulte seg i kostymet Snøroboten, til noens glede - og andres frustrasjon. Gjetteleken fortsatte denne lørdagen, og endte naturligvis med at nok en deltaker måtte ta av masken.

Denne kvelden var det Frøya som måtte avsløre identiteten sin. Dommerpanelet gjettet alt fra Bertine Zetlitz (47) til Trude Drevland (75).

Bak masken var det Ingrid Gjessing Linhave (45) som skjulte seg - til manges overraskelse.

«MASKORAMA»: Frøya er ute. Nå røper Jan Thomas hvem han tror skjuler seg bak Dandy og Ulven i årets «Maskorama». Vis mer

- For en stemme du har, uttrykker programleder Silje Nordnes da identiteten ble avslørt.

Overfor Se og Hør kan Gjessing Linhave, til nå kjent som Frøya, fortelle at hun ble avslørt av broren - som hun pleide å synge til under hele oppveksten.

Hun skal likevel ha klart å skjule det for de fleste andre.

- Det har vært det gøyeste noensinne, det har vært helt fantastisk. Altså, det har vært utrolig deilig å jobbe «under cover», ingen vet noen ting, forteller Gjessing Linhave til Se og Hør etter avsløringen.

Gjessing Linhave erkjenner at hun har vært nervøs før sending. Det har likevel blitt bedre for hver gang.

- Det er virkelig det gøyeste jeg har vært med på, forteller hun.

LES OGSÅ: Røper tabbe på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer