Ny i nyhetene

TV 2 Nyhetene har ansatt Kadafi Zaman som nyhetsreporter.

Fete typer - VG-journalist Kadafi  Zaman, Foto: VG Foto: VG
Fete typer - VG-journalist Kadafi Zaman, Foto: VG Foto: VG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Profilerte Zaman kommer fra VG, der han på kort tid har markert seg som en lovende og markant journalist.

- Jeg er svært glad for at Kadafi Zaman fra nå av skal jobbe for oss. Han har vist seg som en svært produktiv journalist, med en bakgrunn og et kildetilfang som TV 2 nå vil nyte svært godt av, sier TV 2s nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther.

Kadafi har erfaring både frå innenriks-, utenriks og kommentarjournalistikk. I TV 2 skal Kadafi være reporter i Oslo-redaksjonen og han starter allerede i august.

Zaman er journalistutdannet i Stavanger og har i tillegg til VG erfaring fra Stavanger Aftenblad og Drammens Tidende. Kadafi er 32 år gammal, har svært brede språkkunnskaper og har i tillegg journalistikkutdanningen i Stavanger studert både i Oslo, Nederland og Kairo.

Zaman ser frem til å starte i TV 2 Nyhetene.

- Etter tre fantastiske år i VG gleder jeg meg til nye journalistiske utfordringer i TV 2. Jeg tror det blir veldig spennende å utvikle seg videre som nyhetsreporter i en kanal som bare går oppover.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer