Caroline Berg Eriksen:

Ny hund etter det vonde tapet

«Fotballfrue» og familien mistet to hunder rett før jul. Nå får de snart en ny valp i hus.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen ser frem til å snart få en liten valp inn i familien. Foto: Espen Solli / TV 2
NYTT FAMILIEMEDLEM: Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen ser frem til å snart få en liten valp inn i familien. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Rett før jul var det stor sorg hjemme hos familien Berg Eriksen i Sarpsborg. I et innlegg på Instagram skrev Caroline Berg Eriksen (34) - også kjent som «Fotballfrue» - at de hadde mistet de to hundene Ronaldo og Hugo.

«Hugo, du har vært min sjelevenn i over 14 år. Tenk at det bare var deg og meg i en liten leilighet i Oslo. Du kjente meg så godt, lyttet alltid til meg, forsto alltid når jeg trengte trøst og slikket tårene mine når jeg gråt - til og med i dag», skrev hun.

De to hundene døde som følge av sykdom. Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (37) uttrykket takknemlighet for at hundene fikk ha hverandre frem til siste slutt - til tross for det ubeskrivelige tapet.

Nå er familien imidlertid klar for å få en ny hund. I et blogginnlegg skriver Berg Eriksen at valpen Ozo snart flytter inn.

INSTAGRAM: Caroline Berg Eriksen, også kjent som «Fotballfrue», fikk mye omtale, både i inn- og utland da hun i 2013 postet dette bildet. Og med mediestormen som bildet førte med seg, kom også følgerne på Instagram. Video: Rødløper / Thea Hope Vis mer

«Ren kjærlighet»

«Dere må si hei til Ozo! Nå er det ikke lenge til han skal bli med oss hjem for godt og vi teller dagene alle sammen. Han er virkelig verdens skjønneste lille, store isbjørnklump! Fem kilo ren kjærlighet», skriver 34-åringen.

Den lille valpen er bare syv uker gammel, og ble født 5. januar. Familien møtte det nye familiemedlemmet for bare to uker siden, og nå ser de frem til å snart få den lille samojedhunden hjem.

«Det blir helt fantastisk å få han hjem, og jeg kjenner at hundehjertet mitt leges mer og mer for hver gang jeg ser på ham. I går fikk jeg verdens deiligste susser og de fineste blikkene - og det alene er nesten nok til at jeg kjenner tårene presser på. Han er så god og har allerede en stor plass i hjertene våre», skriver Berg Eriksen videre.

Overfor Se og Hør forteller Berg Eriksen at de gleder seg stort.

- Det blir veldig fint med valp i hus. Vi gleder oss til å bli kjent med det nye familiemedlemmet vårt. Det har vært så tomt etter at vi mistet de to hundene våre før jul og savnet er stort. Alle gleder seg til å få en ny pelsvenn å elske, forteller hun.

TRUSEGLIPP: Alt gikk ikke helt som det skulle da Caroline Berg Eriksen dro på prisutdeling. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Helén Skogstad Vis mer

Sykdom

Det har som nevnt bare gått noen måneder siden Berg Eriksen og familien mistet de to hundene Hugo og Ronaldo etter svært mange år. Det var en sorgtynget influenser som formidlet nyheten til sine over 300 000 følgere på Instagram før jul.

Berg Eriksen beskrev først hvordan hunden Hugo hadde vært sjelevennen hennes gjennom 14 år, før Ronaldo kom inn i livet deres da Hugo bare var seks måneder gammel.

«Og helt siden da har det vært dere to. Tidenes radarpar. Det var nok ikke tilfeldig at dere skulle få sovne inn sammen. Dere hører sammen. Ronaldo - kloke, fine deg. Takk for at jeg fikk være mammaen din også. Takk for alle gode klemmer, alle fantastiske minner og for all kjærligheten du ga oss. Vi elsker dere. For alltid», skrev influenseren.

VETERAN: Da Caroline Berg Eriksen gikk inn i sin fjerde sesong i «Bloggerne» på TV 2, fortalte hun om hva som stod på agendaen. Video: Rød Løper / TV 2 Vis mer

Avslutningsvis skrev den tidligere «Bloggerne»-profilen at hjertet hennes var fullstendig knust. De to hundene døde på grunn av sykdom, skrev ektemannen Lars-Kristian Eriksen, som samtidig var glad for at hundene fikk dele den siste tiden sammen.

LES OGSÅ: Grønt lys for «Skal vi danse»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer