Caroline Berg Eriksen:

Ny hund etter det vonde tapet

«Fotballfrue» og familien mistet to hunder rett før jul. Nå får de snart en ny valp i hus.

NYTT FAMILIEMEDLEM: Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen ser frem til å snart få en liten valp inn i familien. Foto: Espen Solli / TV 2
NYTT FAMILIEMEDLEM: Caroline Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen ser frem til å snart få en liten valp inn i familien. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Rett før jul var det stor sorg hjemme hos familien Berg Eriksen i Sarpsborg. I et innlegg på Instagram skrev Caroline Berg Eriksen (34) - også kjent som «Fotballfrue» - at de hadde mistet de to hundene Ronaldo og Hugo.

«Hugo, du har vært min sjelevenn i over 14 år. Tenk at det bare var deg og meg i en liten leilighet i Oslo. Du kjente meg så godt, lyttet alltid til meg, forsto alltid når jeg trengte trøst og slikket tårene mine når jeg gråt - til og med i dag», skrev hun.

De to hundene døde som følge av sykdom. Berg Eriksen og ektemannen Lars-Kristian Eriksen (37) uttrykket takknemlighet for at hundene fikk ha hverandre frem til siste slutt - til tross for det ubeskrivelige tapet.

Nå er familien imidlertid klar for å få en ny hund. I et blogginnlegg skriver Berg Eriksen at valpen Ozo snart flytter inn.

«Ren kjærlighet»

«Dere må si hei til Ozo! Nå er det ikke lenge til han skal bli med oss hjem for godt og vi teller dagene alle sammen. Han er virkelig verdens skjønneste lille, store isbjørnklump! Fem kilo ren kjærlighet», skriver 34-åringen.

Den lille valpen er bare syv uker gammel, og ble født 5. januar. Familien møtte det nye familiemedlemmet for bare to uker siden, og nå ser de frem til å snart få den lille samojedhunden hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer