Ny hårsveis - og ny mann

Robin Wright arm i arm med 14 år yngre skuespiller.

KORT OG GODT: Robin Wright har latt de lange lokkene falle, til fordel for en kort bob. Her fra en filmfestival i New York i begynnelsen av oktober i år. Foto: Stella Pictures
KORT OG GODT: Robin Wright har latt de lange lokkene falle, til fordel for en kort bob. Her fra en filmfestival i New York i begynnelsen av oktober i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: I fjor ble skuespiller Robin Wright (46) singel etter bruddet med produsenten Greg Shapiro (40).

Men nå smiler lykken igjen til «Forrest Gump»-stjernen. Hun har nemlig blitt sammen med skuespiller-kollega Ben Foster (32), kjent fra blant annet «Six Feet Under» og «X-Men: The Last Stand».

Paret ble fotografert arm i arm lille julaften, da de gjorde sine siste innkjøp i butikkene i Santa Monica i California.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Duoen så avslappet ut i matchende jeans- og dressjakke-antrekk. Den vakre 46-åringen er kjent for sine vakre, blonde lokker - men har tatt en Charlize Theron - og klippet vekk lokkene, til fordel for en mørk, kort sveis.

Wright var i sin tid gift med Hollywood-kjekkas Sean Penn (50), men tok ut skilsmisse i 2009. Da skilsmissen var et faktum hadde paret vært kjærester i 20 år.

Nylig uttalte han at han aldri hadde følt seg elsket i noen av sine ekteskap - verken med Wright eller Madonna.
 


LES OGSÅ: Sean Penn har aldri følt seg elsket av konene