Bode og Morgan Miller:

Ny glede etter tragedien

- Det lykkeligste han noensinne har vært.

BLE FORELDRE IGJEN: Morgan og Bode Miller jubler av glede. Foto: Kcr/REX/NTB
BLE FORELDRE IGJEN: Morgan og Bode Miller jubler av glede. Foto: Kcr/REX/NTB Vis mer
Publisert

I juni 2018 opplevde alpinstjernen Bode Miller (44) og kona Morgan Beck Miller (34) det utenkelige, da deres 19 måneder gamle datter Emeline «Emmy» døde i en drukningsulykke.

Morgan var på besøk hos naboen da hun innså at datteren plutselig var borte. Da hun fant henne livløs i bassenget, var det allerede for sent. Livet sto ikke til å redde.

«Vi er mer enn knust. Vårt lille barn, Emmy, gikk bort i går. Aldri hadde vi trodd at vi ville oppleve en slik smerte. Hennes kjærlighet, hennes lys, hennes ånd vil aldri bli glemt. Vår lille jente elsket livet og levde det til det fulle hver eneste dag», delte ekteparet i et innlegg på Instagram etter dødsfallet.

Ekteparet har i tiden etter delt åpent om den vanskelige tiden, og om hvordan de har klart å komme seg gjennom det hele.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke i juni i år. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

«Hjertene våre er hele»

Det har imidlertid også vært mye å glede seg over i familien. Bode og Morgan har nemlig blitt foreldre igjen flere ganger i løpet av de tre siste årene.

I tillegg til sønnen Nash (6), som ble født før Emmys dødsfall, har de også fått sønnene Easton (3) og tvillingguttene Asher og Aksel (2) i etterkant.

Og i mai kom den koselige nyheten om at duoen ventet nok et barn.

- Vi har kommet til vårt aller siste svangerskap. Etter at vi mistet Emmy ønsket vi begge å prøve å få en jente. Det går selvfølgelig ikke an å erstatte et barn. Alle våre er så unike at vi blir like overrasket hver gang, men da vi fikk identiske tvillinggutter tenkte vi: «Wow, kanskje, kanskje dette blir siste gang», fortalte Bode Miller til People.

Kort tid etter ble det også kjent at babyen i magen var en liten jente - akkurat slik de hadde håpet på.

Nå har duoens datter kommet til verden.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Det avslører de til People.

- Hun er perfekt, og å få henne inn i denne verden var den perfekte måten å avslutte kapittelet av vår voksende familie. Hjertene våre er hele, deler de med magasinet.

Jenta, som foreløpig ikke har fått noe navn, ble født fredag.

- Dagen etter at hun ble født fortalte Bode meg at dette er det lykkeligste han noensinne har vært i hele livet, forteller den nybakte moren.

Hun har også delt dette søte bildet av far og datter på Instagram:

Bode har også datteren Dace (13) og sønnen Nate (8) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig streng

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer