Ny «Gilmore Girls»-stjerne sier ja til comeback

Denne uken startet produksjonen av de nye episodene av den populære TV-serien - med en gledelig overraskelse for fansen.

COMEBACK: Skuespillerne Scott Patterson, Lauren Graham, Alexis Bledel og Matt Czuchery har bekreftet at de er med i gjenforeningen.  Foto: The WB Television Network
COMEBACK: Skuespillerne Scott Patterson, Lauren Graham, Alexis Bledel og Matt Czuchery har bekreftet at de er med i gjenforeningen. Foto: The WB Television Network Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ryktene om at den populære TV-serien «Gilmore Girls» skal komme tilbake har versert siden før sommeren i fjor. 

Forrige uke bekreftet Netflix comeback-ryktene, ifølge nettstedet TVLine. Det er Netflix og Warner Bros som sammen lager fire nye episoder av TV-serien, der hver episode blir på 90 minutter. 

Hittil har det blitt bekreftet at skuespillerne Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Kelly Bishop (Emily Gilmore) og Scott Patterson (Luke) er med i de kommende episodene.

Ifølge Daily Mail har denne uken skuespiller Matt Czuchry (38), som spilte rollen som kjekkasen Logan i serien, bekreftet at også hans rollefigur er å se i Netflix-serien.

BEKREFTET: Skuespiller Matt Czuchry bekrefter at han skal spille rollekarakteren Logan i de nye epiosdene av «Gilmore Girls». Foto: NTB scanpix
BEKREFTET: Skuespiller Matt Czuchry bekrefter at han skal spille rollekarakteren Logan i de nye epiosdene av «Gilmore Girls». Foto: NTB scanpix Vis mer

- Planen er at så mange som mulig av Rorys eks-kjærester blir med i serien, sier serieskaper Amy Sherman-Palladino til TVLine.

Avviste frieri 

Matts karakter Logan var å se i de siste tre sesongene av «Gilmore Girls», som rullet på skjermen i syv sesonger mellom 2000 og 2007.

Det er nesten ni år siden karakteren Logan forsvant fra den fiktive byen Start Hollow i Connecticut etter at Rory avviste frieriet hans.  

Det er fremdeles ikke bekreftet dato for når de nye episodene er klare, men ifølge Daily Mail startet produksjonen denne uken. 

Hintet om gjenforening

I mai avslørte skuespilleren Scott Patterson, som spilte rollen som Luke Danes i serien, at samtalene om en gjenforening var i gang.

- Jeg kan si følgende: Det er samtaler rundt temaet for tiden. Jeg kan egentlig ikke gå inn på detaljer, men det er noe aktivitet. Jeg er håpefull, og jeg er med, sa han ifølge Huffington Post.

Like etter kommenterte Lauren Graham (48) spilte rollen som Lorelai Gilmore i serien, de den gang ubekreftede ryktene. 

«Folkens. Jeg kan ikke bekrefte dette. Men jeg kan heller ikke nekte for dette...», skrev hun kryptisk på Twitter.

STOR I NORGE: Her til lands ble serien sendt på TVNorge. Foto: NTB scanpix
STOR I NORGE: Her til lands ble serien sendt på TVNorge. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Friends»-stjernen kapret drømmejobben

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer