Linnéa Myhre etter bruddet:

- Ny følelse jeg må venne meg til

I fjor gikk Linnéa Myhre og Sondre Lerche hver til sitt. Nå åpner førstnevnte seg om bruddet.

ÅPNER SEG: Influenser og forfatter Linnéa Myhre blir å se i den kommende sesongen av «Bloggerne», og da Se og Hør tok en prat med Myhre lettet hun på sløret om bruddet med musiker Sondre Lerche. Her er de to avbildet i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ÅPNER SEG: Influenser og forfatter Linnéa Myhre blir å se i den kommende sesongen av «Bloggerne», og da Se og Hør tok en prat med Myhre lettet hun på sløret om bruddet med musiker Sondre Lerche. Her er de to avbildet i 2017. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke er det premiere på sesong 14 av «Bloggerne», og seerne kan blant annet glede seg til et gjensyn med influenserne og forfatterne Sophie Elise Isachsen (26) og Linnéa Myhre (30).

Sistnevnte gikk gjennom et brudd i fjor da hun og musiker Sondre Lerche (38) besluttet å gå hver til sitt, etter å ha vært et par siden 2013. Bruddnyheten delte 30-åringen i en video på YouTube-kanalen sin.

- Nå har jeg verken barn eller for lite plass, men jeg har likevel sittet innestengt med ekskjæresten min i flere uker enn det jeg egentlig har oversikt over. Og det er heller ikke problemfritt kan jeg si, sa Myhre i YouTube-videoen i fjor.

SINGEL: Iselin Nordøy ble kjent da hun fant kjærligheten på «Love Island». Kjærligheten tok slutt i sommer, og nå forteller Iselin om hvordan singeltilværelsen er. Reporter: Thea Hope. Video: Kine Falch / Rød Løper Vis mer

Åpner seg

Siden den gang har Myhre holdt kortene tett til brystet hva gjelder bruddet, men nå letter hun imidlertid på sløret i anledning den kommende premieren av «Bloggerne».

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Under pressetreffet til TV 2-programmet beskriver Myhre overfor Se og Hør at 2020 har vært et kaotisk år på veldig mange måter.

- Det er litt kaving med hensyn til det året som har vært vanskelig å kontrollere. Og på toppen av det skal jeg bli voksen, flytte og ta veldig mange store valg som jeg er litt engstelig for å ta. Jeg vil jo si at det blir en litt kaotisk Linnéa som prøver å finne ut av livet, forklarer Myhre til Se og Hør om hva man kan vente seg å se av henne i den nye sesongen.

GIKK HVER TIL SITT: I fjor sommer kom nyheten om at Linnéa Myhre og Sondre Lerche hadde gått hver til sitt. Foto: Mariam Butt / NTB
GIKK HVER TIL SITT: I fjor sommer kom nyheten om at Linnéa Myhre og Sondre Lerche hadde gått hver til sitt. Foto: Mariam Butt / NTB Vis mer

Videre forklarer Myhre at hun alltid har vært en person som liker å ha kontroll, vite hva hun skal og ha en tydelig plan.

- Men nå har det gått i alle retninger samtidig, og det er ubehagelig og litt sårbart å slippe noen inn. Men det er også en del av prosessen som er viktig å vise, legger hun til.

BEKLAGER: Linnéa Myhre har beklaget seg til flere etter å ha skrevet om dem på den tidligere bloggen sin. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vant til å være alene

- Hvordan har det vært å være nysingel i 2020?

- Det har passet bra. Jeg har ikke hatt tid til å reflektere over det heller, på en måte. Det har vært veldig beleilig, fordi da kan jeg fordype meg i jobb som jeg er veldig glad i - har jeg funnet ut av. Når jeg har all tid i verden til å jobbe, synes jeg det er veldig gøy å lage ting, svarer hun.

Myhre tror også det har vært bra for henne på mange måter å bli tvunget til å være alene, finne ut av hva hun liker å holde på med og ikke minst hvem hun er alene.

- Jeg er vant til å være alene, men det å vite at det ikke er noe annet i tilfelle det går galt, er en ny følelse som jeg må venne meg til i en slik fase, fortsetter hun.

BRUDD: I fjor ble det kjent at realityprofil Silas Vasstrand og artist Victoria Andersen hadde gjort det slutt. Video: Rød Løper Vis mer

Overfor TV 2 beskriver Myhre det som utfordrende å begynne på nytt og komme inn i en ny fase av livet etter bruddet.

- Det har gått veldig fint, jeg har overlevd det. Men det har kostet litt å skulle dokumentere det også, for man kaver veldig mye og det er ikke alltid det ser så bra ut, la hun til.

- Noen ting som er vanskelig

Lerche har på sin side vært svært ordknapp om bruddet med 30-åringen. I fjor slapp han imidlertid albumet «Patience», og i omslaget som fulgte med albumet sto det helt til slutt: «For LINNÉA.»

I et portrett i Aftenposten sto det at Lerche ikke ville kommentere hvor lenge det var siden forholdet tok slutt.

DEDISERT TIL EKSEN?: Da Sondre Lerche ga ut albumet «Patience» sto det i omslaget som fulgte med albumet: «For LINNÉA.» Foto: Gitte Johannessen / NTB
DEDISERT TIL EKSEN?: Da Sondre Lerche ga ut albumet «Patience» sto det i omslaget som fulgte med albumet: «For LINNÉA.» Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer

Han hadde imidlertid følgende svar å gi på spørsmål om hvorvidt sangene på platen handlet om Myhre:

- Det er ikke unaturlig å anta at den på forskjellige måter knytter seg til livet mitt og menneskene jeg bryr meg om eller omgir meg med.

EKSER: Nate Kahungu og Thammy Dias gjorde det slutt i fjor, etter at de forelsket seg på «Love Island». Nå forteller Nate om deres relasjon i dag. Video: Rød Løper Vis mer

Musikeren fortalte videre til avisen at det å lage musikk og skrive låter er det som driver han mest her i livet.

- Generelt kan det gå utover relasjoner. Jeg har mange egenskaper som er enkle å leve med, men så er det noen ting som er vanskelig, la han til.

LES OGSÅ: Derfor ble forlovelsen brutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer