Marc Anthony:

Ny flørt med 31 år yngre modell?

Marc Anthony skal ha funnet seg en ny flamme.

EKSPAR: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift fra 2004 til 2014. Nå skal førstnevnte ha funnet seg en ny, yngre flørt. Foto: Ruymen / UPI / Shutterstock
EKSPAR: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift fra 2004 til 2014. Nå skal førstnevnte ha funnet seg en ny, yngre flørt. Foto: Ruymen / UPI / Shutterstock Vis mer
Publisert

I 2014 kom nyheten om at det verdenskjente musikerparet Marc Anthoy (53) og Jennifer Lopez (52) skulle skilles etter syv år. I løpet av ekteskapet fikk de også tvillingene Emme (14) og Max (14) sammen.

Siden den gang har begge parter datet flere kjente ansikt på hvert sitt hold. Førstnevnte har ofte siktet seg mot yngre modeller, og har tidligere vært koblet til blant annet Shannon De Lima (33).

Til tross for at sangeren var gift med De Lima i to år, ble lykken kortvarig. I 2016 kom det frem at de skulle skilles. Anthony ligger imidlertid ikke på latsiden, og har tilsynelatende funnet seg en ny modellkjæreste.

Stor aldersforskjell

Forrige måned delte «I Need You»-sangeren et bilde på Instagram, hvor han omfavner det som skal være kjæresten, nemlig modellen Nadia Ferreira (22), som er 31 år yngre enn ham.

«Måtte Gud multiplisere alt du ønsker oss», skrev Anthony til bildet av han og Ferreira.

Ingen av partene har hittil bekreftet at de er i et forhold, men i en tidligere artikkel av det spanske nettstedet Hola!, omtales de riktignok som kjærester.

Det ferske paret skal i disse dager feriere sammen i Anthonys spektakulære feriehus, som befinner seg i La Romana i Den dominikanske republikk. Med seg har de også Ferreiras mor og hennes beste venn, ifølge avisen.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

- Ble for mye for kona

Som nevnt skilte Marc Anthony og Jennifer Lopez seg i juli 2011. Etter bruddet har sistnevnte vært sammen med den 18 år yngre danseren Casper Smart (35), men også med baseballspilleren Alex Rodriguez (46).

I dag er Lopez riktignok forlovet for andre gang med skuespilleren Ben Affleck (49).

Tilbake i november 2016 ble imidlertid Lopez og Anthony gjenforent under Latin Grammy Awards i Las Vegas. Førstnevnte delte nemlig ut en pris til eksmannen under showet og sang også sammen med ham på scenen.

KYSSET: Jennifer Lopez og Marc Anthony stjal showet da de kysset hverandre under Latin Grammy Awards. Foto: Mario Anzuoni / REUTERS
KYSSET: Jennifer Lopez og Marc Anthony stjal showet da de kysset hverandre under Latin Grammy Awards. Foto: Mario Anzuoni / REUTERS Vis mer

Duetten endte med at eksparet kysset hverandre på munnen foran et jublende publikum.

Det var riktignok ikke noe som falt i god jord hos Anthonys daværende kone, Shannon De Lima, ifølge TMZ. Dagen etter showet skal hun ifølge nettsiden ha bestemt seg for å bryte med sangeren.

LES OGSÅ: Bekrefter ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer