Marc Anthony:

Ny flørt med 31 år yngre modell?

Marc Anthony skal ha funnet seg en ny flamme.

EKSPAR: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift fra 2004 til 2014. Nå skal førstnevnte ha funnet seg en ny, yngre flørt. Foto: Ruymen / UPI / Shutterstock
EKSPAR: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift fra 2004 til 2014. Nå skal førstnevnte ha funnet seg en ny, yngre flørt. Foto: Ruymen / UPI / Shutterstock Vis mer
Publisert

I 2014 kom nyheten om at det verdenskjente musikerparet Marc Anthoy (53) og Jennifer Lopez (52) skulle skilles etter syv år. I løpet av ekteskapet fikk de også tvillingene Emme (14) og Max (14) sammen.

Siden den gang har begge parter datet flere kjente ansikt på hvert sitt hold. Førstnevnte har ofte siktet seg mot yngre modeller, og har tidligere vært koblet til blant annet Shannon De Lima (33).

Til tross for at sangeren var gift med De Lima i to år, ble lykken kortvarig. I 2016 kom det frem at de skulle skilles. Anthony ligger imidlertid ikke på latsiden, og har tilsynelatende funnet seg en ny modellkjæreste.

Stor aldersforskjell

Forrige måned delte «I Need You»-sangeren et bilde på Instagram, hvor han omfavner det som skal være kjæresten, nemlig modellen Nadia Ferreira (22), som er 31 år yngre enn ham.

«Måtte Gud multiplisere alt du ønsker oss», skrev Anthony til bildet av han og Ferreira.

Ingen av partene har hittil bekreftet at de er i et forhold, men i en tidligere artikkel av det spanske nettstedet Hola!, omtales de riktignok som kjærester.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer