Brooklyn Beckham:

Ny flørt jobbet som morens look-alike

- Noen få av vennene hans har ertet ham for det.

NY ROMANSE: Flere britiske medier melder at Brooklyn Beckham har funnet tonen med nok en modell - som tidligere skal ha jobbet som en Victoria Beckham-«look-alike». Her er Brooklyn avbildet med Victoria under GQ Men of the Year Awards i London forrige måned. Foto: NTB Scanpix
NY ROMANSE: Flere britiske medier melder at Brooklyn Beckham har funnet tonen med nok en modell - som tidligere skal ha jobbet som en Victoria Beckham-«look-alike». Her er Brooklyn avbildet med Victoria under GQ Men of the Year Awards i London forrige måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden det ubekreftede bruddet med modellkjæresten Hana Cross (22) i august ser det ikke ut til at Brooklyn Beckham (20) lider noen nød. Han har nemlig blitt koblet til en rekke kvinner den siste tiden, deriblant sin tidligere flamme - danseren og musikeren Lexy Panterra (30).

De to skal nylig ha blitt observert i hete omfavnelser på nattklubben Tape i London, ifølge Us Weekly.

Nå kan det imidlertid se ut til at Beckham-sønnen har gått videre fra Lexy til en annen skjønnhet, ved navn Phoebe Torrance (27).

Ny romanse

Phoebe jobber som modell og duoen skal ha blitt observert på en rekke dater, blant annet på VIP-rommet på den private London-klubben Wellington Club forrige måned.

Der skal de ha holdt godt rundt hverandre, ifølge The Sun. Tabloidavisen hevder samtidig at Beckham-parets eldstesønn skal ha blitt ertet av venner fordi utseendet til hans nye flamme minner mye om hans egen mor, Victoria Beckham (45).

- Fra en viss vinkel ser hun ut som moren hans, Victoria, underlig nok. Noen få av vennene hans har ertet ham for det, men Brooklyn står fast ved at det ikke er noe ødipuskompleks eller noe sånt rundt det.

VICTORIA BECKHAM SOM UNG: Brooklyn Beckhams angivelige nye flørt er ikke helt ulik moren hans som ung kvinne - her avbildet som 22-årig Spice Girls-medlem i 1996. Foto: NTB scanpix
VICTORIA BECKHAM SOM UNG: Brooklyn Beckhams angivelige nye flørt er ikke helt ulik moren hans som ung kvinne - her avbildet som 22-årig Spice Girls-medlem i 1996. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge Store norske leksikon er ødipuskompleks «fortrengte konfliktfylte følelser knyttet til rivalisering, konkurranse og selvhevdelse». Dette er ting som, ifølge Sigmund Freud, er viktige i personlighetsutviklingen for gutter i 3–5-årsalderen. Ifølge Freuds psykoanalyse vil gutter i denne perioden ha sterke seksuelle bindinger til moren sin, mens de derimot blir sjalu og hatefulle mot faren sin. Dette fordi de oppfatter faren som en konkurrent i kampen om morens oppmerksomhet.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams ekskjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Jobbet som «look-alike»

Det kan se ut til at ertingen fra kjendissønnens venner ikke er helt grunnløs, ettersom Brooklyns nye flamme faktisk jobbet som Victoria Beckham-«look-alike» tidlig i modellkarrieren sin.

Pengene fra disse oppdragene skal ha gått til skolegangen hennes, hevder en anonym kilde overfor The Sun.

View this post on Instagram

Roses are red...

A post shared by Phoebe Scarlett Torrance (@phoebetorrance) on

Duoen skal ha funnet hverandre gjennom felles venner, ifølge en kilde til den britiske avisen.

- Brooklyn og Phoebe er i den samme sosiale kretsen og har kjent hverandre en god stund. Hun er en vakker jente og veldig talentfull. Det er ikke rart at Brooklyn ble interessert i henne, fortsetter kilden.

På Instagram har Phoebe over 38 000 følgere og deler stadig bilder fra hverdagen sin med følgerne sine. Hun er datteren til den tidligere profesjonelle golferen Sam Torrance og har vært å se i de to filmene «Six Rounds» og «Mandy the Haunted Doll».

Verken Brooklyn eller Phoebe har hittil kommentert romanseryktene, men ifølge The Sun følger modellen både Brooklyn og lillebroren Romeo (17) på Instagram - noe som kanskje kan tyde på at hun har møtt flere i den verdenskjente Beckham-familien.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Hun ligner på moren din

Det kan altså se ut til at Brooklyn har en tendens til å velge seg damer som ligner på den verdenskjente moren hans. Også ekskjæresten, Hana Cross, fikk fansen til å klø seg i hodet over likheten.

Etter at 20-åringen delte en serie med bilder av sin daværende utkårede på Instagram tidligere i år, var det flere av fansen som påpekte likheten mellom Hana og Brooklyns mor, Victoria.

LIKHET: Mange mener at Brooklyns ekskjæreste, Hana Cross, ligner på moren hans, Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
LIKHET: Mange mener at Brooklyns ekskjæreste, Hana Cross, ligner på moren hans, Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dette er så rart, hun ligner på moren din, kommenterte en av følgerne.

- Jeg trodde dette var moren din! Hun ser definivt ut som en yngre versjon av Victoria Beckham, skrev en annen.

LES OGSÅ: Derfor vil ikke Meghan gå i kjolene til Victoria Beckham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer