Alex Rodriguez:

- Ny flørt etter bruddet

A-Rod har en ny kvinne i kikkerten etter bruddet med Jennifer Lopez.

NY FLØRT: Det kan se ut til at både Alex Rodriguez og Jennifer Lopez har gått videre etter bruddet. Sistnevnte er som kjent i et forhold med Ben Affleck igjen, men nå har også A-Rod angivelig gått videre. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB
NY FLØRT: Det kan se ut til at både Alex Rodriguez og Jennifer Lopez har gått videre etter bruddet. Sistnevnte er som kjent i et forhold med Ben Affleck igjen, men nå har også A-Rod angivelig gått videre. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

I april ble det kjent at stjerneparet Jennifer Lopez (52) og Alex Rodriguez (46) hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt.

«Vi har innsett at vi har det bedre som venner og ser frem til å forbli det. Vi vil fortsette å samarbeide og støtte hverandre i prosjektene og forretningene vi har sammen», delte de i en pressemelding, ifølge People.

Har gått videre

Videre la de til at de ønsket å verne om privatlivet for barnas skyld. Mens Lopez har tvillingene Emme og Max (13) fra ekteskapet med Marc Anthony (52), har Rodriguez døtrene Natasha (16) og Ella (13) fra et tidligere forhold.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Lopez har for lengst gått videre etter bruddet, og er nå i et forhold med eksen Ben Affleck (49) - 18 år etter at de først var i forhold.

Nå ser det imidlertid ut til at også Rodriguez er på god vei til å legge det vonde bruddet bak seg.

- Et flørtete forhold

Nå forteller nemlig kilder til Page Six at han skal ha en ny kvinne i kikkerten. Det skal være ingen ringere enn «Real Housewives of New York»-stjerne og eiendomsmegler Kelly Bensimon (53).

Den tidligere baseballspilleren skal visstnok være på «tekster'n» med 53-åringen, og har gjort det tydelig at han ønsker å tilbringe tid med henne.

NY FLAMME: Kelly Bensimon skal være Alez Rodriguez' nyeste flamme. Foto: Image Press / Shutterstock /NTB
NY FLAMME: Kelly Bensimon skal være Alez Rodriguez' nyeste flamme. Foto: Image Press / Shutterstock /NTB Vis mer

- De har et søtt og flørtete forhold. Alex har bedt henne ut på date mer enn en gang, men de har ikke gått på date enda.

En talsperson for Bensimon bekrefter til Page Six at hun og Rodriguez har kontakt.

- De har hatt et morsomt forhold gjennom tekstmeldinger de siste månedene. Hun synes han er sjarmerende og en gentleman. De har felles venner og hun har snakket med han om eiendom, fortsetter kilden.

A-Rod har hittil ikke kommentert romanseryktene.

LES OGSÅ: - Vil ikke miste hverandre denne gangen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer