Bianca Ingrosso:

Ny flamme to måneder etter bruddet

- Jeg treffer et menneske nå som jeg ikke er klar for å ha med på kamera.

LYKKEN SMILER: I slutten av janaur avslørte Bianca Ingrosso (24) at hun hadde blitt singel. Nå bekrefter hun at hun har en ny gutt i kikkerten. Foto: NTB Scanpix
LYKKEN SMILER: I slutten av janaur avslørte Bianca Ingrosso (24) at hun hadde blitt singel. Nå bekrefter hun at hun har en ny gutt i kikkerten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av janaur ble det kjent at realitystjernen Bianca Ingrosso (24), kjent fra realityprogrammet «Wahlgrens Värld», og kjæresten Phillipe Cohen (24) hadde gått hver til sitt etter fem år som kjærester.

- Jeg har vært singel i noen uker. Det var ingenting spesielt som skjedde. Vi kommer alltid til å elske hverandre, men det fungerte ikke, bekreftet Ingrosso overfor Aftonbladet den gang.

Nå, bare måneder etter at bruddet med Cohen ble kjent, bekrefter 24 åringen at hun har funnet en ny flamme, og at hun har begynt å date igjen.

- Jeg treffer et menneske nå som jeg ikke er klar for å ha med på kamera, avslører realitystjernen i en video på sin Youtube-kanal.

Hun kunne hun også avsløre at den nye flammen er blitt introdusert for familien hennes, den kjente Wahlgren-Ingrosso-slekten.

Videre fortalte 24-åringen at hun skulle hjem til moren Pernilla Wahlgren (51) for å spise middag samme kveld, og at den mystiske kjæresten da skulle være med. Likevel innrømmer realitystjernen at hun ikke er klar for å vise frem den nye romansen på TV helt enda,

- I kveld skal vi hjem på middag til mamma, og denne gutten skal være med. Men jeg må virkelig passe på at han ikke blir sett. Det er jeg ikke klar for, sier Ingrosso videre i videoen.

ÅPNEr OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

Klar for å finne kjærligheten igjen

Det er imidlertid ikke første gang Bianca og Cohen har gjort det slutt. De slo opp også i 2017, men fant tilbake til hverandre igjen etter bare noen måneder.

I en episode av familiens realityprogram som ble sendt tidligere i mars, vises klipp fra dagen etter at Bianca og Phillipe hadde gjort det slutt.

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen og influencerkollega en Alice Stenlöf (22), fortalte Ingrosso tidligere i år at hun synes det var vanskelig å se scenene på TV.

- Jeg så på det og bare gråt, fordi jeg gråter i klippet. Der trodde jeg at jeg aldri kom til å ha det bra igjen, og at jeg aldri kom til å genuint smile eller le igjen.

Etter at hun kom seg over det verste sjokket, har hun imidlertid hatt det bra, og forteller også at hun er klar for å finne kjærligheten igjen.

- Jeg har det ikke vondt når jeg tenker på at jeg er singel lenger. Jeg lengter etter å bli forelsket igjen, finne noen å le med, noen å kose med. Jeg er virkelig klar for et nytt liv, sa hun den gang.

Var i en sjokktilstand

Bruddet mellom Ingrosso og Cohen ble kjent på pressetreffet for den nye sesongen av «Wahlgrens Värld» i januar i år.

I podkasten med Alice Stenlöf fortalte Ingrosso åpent om bruddet som fant sted rundt årsskiftet.

Hun fortalte om den første måneden etter at det ble slutt, og om sjokktilstanden hun befant seg selv i.

- Første måneden etter at vi hadde gjort det slutt var jeg helt i sjokk. Jeg gråt ikke en eneste gang, jeg hadde det sånn rart bra, jeg skjønte liksom ikke helt hva som hadde skjedd, og livet rulla på som vanlig, sa hun, og fortsatte:

- Også kom sjokket når jula kom. Det var ikke noe jobb jeg måtte gjøre, alle vennene mine dro hjem til familiene sine, og ensomheten slo inn. Da sørget jeg noe helt enormt i syv uker.

Av-og-på-forhold

Det var i 2014 Bianca og Phillipe møttes for første gang, og har siden den gang hatt et av-og-på-forhold - mye på grunn av deres avstandsforhold.

I fjor flyttet paret sammen, men samboerskapet ble kortvarig. I oktober i fjor kunne Bianca fortelle at hun og Phillipe fremdeles var sammen, men at de ikke lenger bodde sammen.

I et intervju med Aftonbladet tidligere i år fortalte realitystjernen at hun den siste tiden har fylt opp tiden sin med jobb, for å få tankene over på noe annet etter bruddet.

- Jeg jobber med mine egne varemerker, spiller inn «Wahlgrens Värld» og «Talang». Jeg har to hunder, og snart skal jeg flytte til Östermalm. Men jeg prøver også å prioritere å ha det gøy med venner, sa hun til Aftonbladet da.

LES OGSÅ: Hyller kona for tålmodigheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer