Leonardo DiCaprio:

Ny flamme i kikkerten

Skuespilleren skal angivelig ha et øye til en ny stjerne.

NYSINGEL: Leonardo DiCaprio er tilbake på markedet. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
NYSINGEL: Leonardo DiCaprio er tilbake på markedet. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-sjarmøren Leonardo DiCaprio (47) har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sine romantiske forbindelser, og kanskje spesielt hvilken aldersgruppe disse befinner seg i.

De siste årene har det nemlig versert flere teorier på internett om at skuespilleren ikke dater kvinner som har fylt 26 år. Dette ble atter en gang et tema etter at han slo opp med kjæresten Camila Morrone (25) forrige uke.

Men til tross for det ferske bruddet, kaster ikke 47-åringen bort tiden på kjærlighetssorg. Ifølge Us Weekly skal han nemlig ha en ny stjerne i kikkerten.

Ny flamme

I likhet med flere av DiCaprios ekskjærester, er den nye flammen også et kjent fjes i Hollywood. Han skal nemlig nylig ha vist interesse for den 27 år gamle supermodellen Gigi Hadid.

Det avslører en kilde eksklusivt i den nyeste utgaven av magasinet.

- Leo satser på Gigi, men hun har ikke vist interesse. De er venner, men hun vil ikke være romantisk med ham akkurat nå.

Kilden forteller videre at selv om «Titanic»-stjernen har «et øye» til den verdenskjente modellen, skal altså dette ikke være gjensidig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer