Leonardo DiCaprio:

Ny flamme i kikkerten

Skuespilleren skal angivelig ha et øye til en ny stjerne.

NYSINGEL: Leonardo DiCaprio er tilbake på markedet. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
NYSINGEL: Leonardo DiCaprio er tilbake på markedet. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-sjarmøren Leonardo DiCaprio (47) har den siste tiden fått mye oppmerksomhet for sine romantiske forbindelser, og kanskje spesielt hvilken aldersgruppe disse befinner seg i.

De siste årene har det nemlig versert flere teorier på internett om at skuespilleren ikke dater kvinner som har fylt 26 år. Dette ble atter en gang et tema etter at han slo opp med kjæresten Camila Morrone (25) forrige uke.

Men til tross for det ferske bruddet, kaster ikke 47-åringen bort tiden på kjærlighetssorg. Ifølge Us Weekly skal han nemlig ha en ny stjerne i kikkerten.

Ny flamme

I likhet med flere av DiCaprios ekskjærester, er den nye flammen også et kjent fjes i Hollywood. Han skal nemlig nylig ha vist interesse for den 27 år gamle supermodellen Gigi Hadid.

KRYPTISK: Har Emma Ellingsen fått seg en flørt? Hun svarer i hvert fall kryptisk. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Det avslører en kilde eksklusivt i den nyeste utgaven av magasinet.

- Leo satser på Gigi, men hun har ikke vist interesse. De er venner, men hun vil ikke være romantisk med ham akkurat nå.

Kilden forteller videre at selv om «Titanic»-stjernen har «et øye» til den verdenskjente modellen, skal altså dette ikke være gjensidig.

Det var i fjor det ble kjent at Hadid og artisten Zayn Malik (29) hadde gått fra hverandre, etter å ha hatt et hatt et av-og-på forhold helt siden 2015. Høsten 2020 ble duoen foreldre for første gang da datteren Khai så dagens lys.

UTE: Lasse Matberg ble singel rett før «Skal vi danse»-innspillingen begynte, men hadde til gode å kommentere bruddet offentlig før han lørdag røk ut av konkurransen. Video: Luna Lea Vis mer

Brudd

Om man ser tilbake på DiCaprios tidligere romantiske interesser kan man se at modellen er et par år eldre enn skuespillerens angivelige preferanse.

Etter det ferske bruddet mellom DiCaprio og Morrone myldret det av humoristiske innlegg om hvordan stjerneskuespilleren kun dater kvinner under 26 år.

Eksparet hadde en aldersforskjell på 23 år, noe som Morrone selv omtalte i et intervju med Los Angeles Times i 2019

- Det er så mange forhold i Hollywood, og generelt i verden, som har store aldersforskjeller. Jeg synes bare man burde få date de man vil date, fortalte hun den gang.

FANT KJÆRLIGHETEN: Tore Lyngbø er hodestups forelsket i den 27 år yngre alenemoren Richiel Samilan Sablas fra Filippinene. Nå er planen å få henne til Norge, og den reisen får man se i «Grenseløst forelsket» på Discovery+. Reporter: Luna Lea. Video: Andreas Fadum / Discovery+ Vis mer

I samme intervju var Morrone, som også er skuespiller, frustrert over at hun var mest kjent på grunn av forholdet sitt til Dicaprio.

- Jeg føler man alltid burde ha en identitet utenom den man dater. Jeg skjønner tilkoblingen, men jeg er sikker på at det vil forsvinne og bli et mindre samtalemne.

Verken DiCaprio eller Morrone har uttalt seg om saken.

LES OGSÅ: - Får det til å funke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer