Gisele Bündchen:

Ny flamme: - Hun forguder ham

Supermodellen skal være svært begeistret for sin nye flamme.

NYSKILT: Det er ikke lenge siden Gisele Bündchen skilte seg fra fotballspiller Tom Brady. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB
NYSKILT: Det er ikke lenge siden Gisele Bündchen skilte seg fra fotballspiller Tom Brady. Foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I oktober 2022 kom nyheten om at supermodell Gisele Bündchen (42) og fotballspiller Tom Brady (42) gikk hver til sitt etter 13 års ekteskap. Nyheten kom etter flere måneder med spekulasjoner om brudd.

Kort tid etter at skilsmissen ble kjent uttalte Bündchen seg om bruddet på sosiale medier. Hun erkjente at avgjørelsen om å avslutte et ekteskap aldri er enkel, men at paret hadde vokst fra hverandre.

42-åringen sa i tillegg at hovedfokuset hennes fremover ville være barna, Vivian Lake Brady (10) og Benjamin Brady (13).

NY FLAMME: De siste månedene har influenser Isabel Raad hintet stort om at hun har en ny flamme i livet sitt. Her avsløres hvem hennes nye utkårede er. Video: Rød Løper Vis mer

Ny flamme

Bare noen måneder etter skilsmissen går det imidlertid rykter om at supermodellen har fått seg en ny flamme. Ifølge People har Bündchen tilbrakt mye tid sammen med den brasilianske jiu-jitsu-instruktøren Joaquim Valente (34).

Turtelduene har blitt observert sammen på idylliske Costa Rica, sammen med Bündchens to barn. Kilder uttaler at supermodellen og instruktøren har fått et tett og nært bånd.

Paret skal likevel ikke ha noe hastverk med å sette noen merkelapp på relasjonen.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

- Dypt og personlig

En kilde sier videre til People at forholdet mellom Bündchen og Valente ikke er av det «vanlige» slaget.

- Gisele forguder ham og stoler på ham, og har tilbrakt mye tid med ham. Men jeg tror ikke det er et tradisjonelt dating-scenario, sier kilden og fortsetter:

- De har et dypt og personlig forhold, han er en lærer for henne og barna. Om det vil utvikle seg til noe mer enn det er helt åpent.

LES OGSÅ: Øyeblikket som endret alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer