FORELSKET IGJEN? Marc Jacobs (t.v.) var lenge sammen med den tidligere gigoloen Jason Preston. Nå smiler han med en ny mann ved sin side. Foto: All Over Press
FORELSKET IGJEN? Marc Jacobs (t.v.) var lenge sammen med den tidligere gigoloen Jason Preston. Nå smiler han med en ny mann ved sin side. Foto: All Over PressVis mer

Ny flamme for Marc Jacobs?

Stjernedesigneren ser svært forelsket ut ved siden av sin barske venn.

SEHER.NO: Som sjefsdesigner i motehuset som bærer hans navn og kreativ leder hos den franske motegiganten Louis Vuitton er Marc Jacobs (45) blitt et av de heteste navnene i motebransjen.

Kjendiskvinnene elsker hans klær, sko, vesker og parfymer, men privat er det gutta han har draget på. Nå ser det ut til at det er en ny mann i den amerikanske designerens liv.

I helgen viste nemlig Jacobs seg i New York med en ny, barsk mann ved sin side, og paret flørtet vilt der de vandret gatelangs i Soho. Er den høye barskingen stjernedesignerens nye flamme?

Marc Jacobs er blant annet kjent for å bruke spesielle modeller i reklamekampanjene sine. Blant annet skapte han stor oppstandelse da han fikk den da 13 år gamle barnestjernen Dakota Fanning til å være motehusets ansikt utad våren 2007. Alle klærne ble da krympet til barnestørrelse og skoene ble spesiallaget i små størrelser som skulle passe den unge skuespillerinnen.

Musikerne Jarvis Cocker og Michael Stipe har også vært modeller for designeren. Det samme har fotballfruen Victoria Beckham, som ofte viser seg i 45-åringens kreasjoner.

LES OGSÅ: Stjernene kaster klærne for Marc Jacobs

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.