Ny flamme for kjekkasen

Mario Lopez depper ikke etter bruddet med kjæresten.

NY KJÆRESTE: Muskelbunten Mario Lopez er forelsket igjen. Denne gangen i en musikal-kollega på Broadway. Foto: Stella Pictures
NY KJÆRESTE: Muskelbunten Mario Lopez er forelsket igjen. Denne gangen i en musikal-kollega på Broadway. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Tidligere i sommer ble det slutt mellom latino kjekkasen Mario Lopez (34) og hans ukrainske kjæreste Karina Smirnoff (30) etter at skuespilleren angivelig skal ha vært utro mot den dyktige danseren.

Paret, som møttes under den amerikanske versjonen av "Skal vi danse", har likevel ikke klart å gi helt slipp på hverandre og ryktene har svirret om at de har funnet tilbake til hverandre igjen.

Men nå skriver In Touch magazine at den muskuløse Hollywoodkjekkasenhar funnet tonen med en annen vakker brunette, Courtney Laine Mazza, som han spilte sammen med på Broadway i "A Chourus Line".

- Alle i crewet visste om forholdet deres. Det slo gnister mellom dem etter en opptreden de hadde sammen i sommer, forteller en kilde til bladet.

Selv om showet deres hadde siste forestilling 17. august i New York fortsatte Mario og Courtney å møtes til romantiske middager.

Nylig ble de observert sammen på den trendy restauranten "Beso" hvor 34-åringen introduserte sin nye flamme for sin nære venninne Eva Longoria (33). 

LES OGSÅ: Her er verdens heteste menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer