Kristin Cavallari og Chase Rice:

- Ny flamme etter skilsmissen

Skal ha datet i to måneder.

PÅ FLØRTER'N? Chase Rice skal være Kristin Cavallaris nye flamme. Foto: REX/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB
PÅ FLØRTER'N? Chase Rice skal være Kristin Cavallaris nye flamme. Foto: REX/Shutterstock/Xavier Collin/Image Press Agency/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I ti år var var «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) kjæreste med NFL-proffen Jay Cutler (38), og i syv av dem var de også gift. I fjor vår kom derimot nyheten om at stjerneparet skulle skilles.

Sammen har de barna Camden (9), Jaxon (7) og Saylor (5).

- Det er med stor sorg at vi etter ti år sammen har besluttet å gå fra hverandre. Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre, skrev tv-profilen den gang i et innlegg på Instagram.

COMEBACK: Det er duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjør comeback. Video: MTV Vis mer

Kort tid etter bruddet ble Cavallari koblet til komikeren Jeff Dye (38), som hun tilbrakte mye tid med. Duoen bekreftet aldri forholdet selv, men i oktober i fjor publiserte TMZ en video av dem hvor de utvekslet hete kyss. Og under en livesending på Instagram i januar uttalte de begge at de var veldig glade i hverandre.

«Møttes gjennom felles venn»

I mai avslørte imidlertid trebarnsmoren at hun var singel, men at hun var klar for å sjekke markedet.

- Jeg har lyst til å date. Og ha det gøy. Jeg er veldig fornøyd med hvordan tingene er akkurat nå. Jeg koser meg. Men jeg er 100 prosent singel for øyeblikket, fortalte hun i podkasten «Scrubbing In», ifølge E! News.

Nå kan det se ut som om 34-åringen har fått det som hun ville. Ifølge flere amerikanske medier dater hun nemlig country-stjernen Chase Rice (35).

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

«Kristin og sangeren Chase Rice har truffet hverandre i rundt to måneder, men de tar det fremdeles rolig,» skriver TMZ tirsdag.

Videre står det at kilder de har snakket med hevder duoen møttes gjennom en felles venn i Nashville, hvor de begge to bor mesteparten av tiden.

E! News melder om nesten det samme.

- De tar det rolig for øyeblikket. Det er nytt, forteller en venn nær paret, og fortsetter:

- Hun har vært på et av showene hans allerede, og de har det veldig gøy sammen.

Åpnet opp om romanse

I «Scrubbing In»-podkasten fra mai tok også Cavallari opp forholdet med Jeff Dye, men uten å nevne navn. Da innrømmet tv-stjernen blant annet at hun ikke gjorde sitt aller beste for å holde romansen hun innledet etter skilsmissen fra Cutler, utenfor rampelyset.

- Jeg tror jeg ble litt lat i høst. Jeg levde i øyeblikket og hadde det gøy. Og jeg ønsket å være ute i offentligheten.

34-åringen og Dye dro blant annet på en romantisk ferie til Mexico sammen i mars i år. Noe som kom overraskende på mange ettersom det tidligere samme måned hadde blitt hevdet at det var slutt mellom dem.

- Han var den perfekte personen å date etter Jay. Han var veldig søt og fikk meg til å føle meg skikkelig bra. Men nå ønsker jeg å være alene. Når tiden er inne, så skjer det. Jeg kommer ikke til å tvinge noe frem, utdypte hun videre i podkasten, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Falt for 14 år yngre skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer