Philine Roepstorff:

Ny flamme etter sjokk-bruddet

Philine Roepstorff ser ut til å ha gått videre etter bruddet med Nicklas Bendtner.

OVER OG UT: Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner gjorde det slutt i mars. Nå blir førstnevnte koblet til en ny fotballspiller. Foto: Ole Martin Wold / NTB
OVER OG UT: Philine Roepstorff og Nicklas Bendtner gjorde det slutt i mars. Nå blir førstnevnte koblet til en ny fotballspiller. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mars ble det kjent at den danske fotballstjernen Nicklas Bendtner (33) og modellkjæresten Philine Roepstorff (28) hadde gått hver til sitt - og at hun hadde flyttet ut av huset på Nordsjælland. Det avslørte sistnevnte selv i en video på YouTube.

- Noen ganger går ikke ting som planlagt, og noen ganger er det vanskelig å ta det rette valget. Nicklas og jeg har gått fra hverandre, sa Roepstorff i videoen.

Duoen falt for hverandre i 2018, da Bendtner spilte for Rosenborg i Trondheim. Forholdet deres var mildt sagt turbulent, og i 2020 fortalte Roepstorff åpent om at fotballkjæresten hadde vært utro med en 20-åring.

Bruddet gikk alt annet enn fredelig for seg, og tidligere i sommer fortalte Roepstorff i serien «Bendtner & Philine» mer om hvordan samlivsbruddet fant sted.

GRÅTKVALT: Niklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, forteller for første gang om da den tidligere Rosenborg-stjernen var utro. Video: Dplay Vis mer

Ny flamme

Det har bare gått noen måneder siden paret gjorde det slutt, men det kan likevel se ut til at 28-åringen velger å se fremover etter bruddet. Ifølge danske Se og Hør har Roepstorff funnet tonen med en ny, dansk fotballspiller - 22 år gamle Jacob Bruun Larsen, som har spilt på Danmarks U21-fotballandslag.

NY FOTBALLSPILLER: Ifølge danske Se og Hør har Bendtners eks funnet tonen med Jacob Bruun Larsen. Foto: Kieran Mcmanus / BPI / REX / NTB
NY FOTBALLSPILLER: Ifølge danske Se og Hør har Bendtners eks funnet tonen med Jacob Bruun Larsen. Foto: Kieran Mcmanus / BPI / REX / NTB Vis mer

Ukebladet skriver at duoen nylig skal ha kommet tilbake til Danmark etter en flere uker lang solferie sammen i utlandet. Kilder tett på paret hevder at de har flørtet i godt over en måneds tid.

- Philine har ingen kommentar, sier hennes presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen til danske Se og Hør.

Roepstorff og Bruun Larsen skal også ha blitt observert sammen i Københavns gater nylig. Da skal hun ha gått med en bredbremmet hatt, angivelig for å ikke bli gjenkjent.

- Slo opp annenhver uke

I en episode av «Bendtner & Philine» tidligere i juli, fortalte modellen åpenhjertig om bruddet.

- Nicklas slo opp med meg annenhver uke. Jeg tror bare ikke han hadde regnet med at jeg skulle flytte ut, avslørte hun.

I episoden kom det også frem at influenseren har flyttet ut av parets felles hus, og inn i en leilighet. Bendtner skal bli boende i huset. Det har ført med seg store problemer og uenigheter.

TÅRER: Dplay-serien «Bendtner & Philine» er populær i Danmark, og i den siste episoden oppstår det en ny krangel mellom den tidligere fotballstjernen Niklas Bendtner og kjæresten Philine Roepstorff. Dplay skifter snart navn til «Discovery Pluss» Vis mer

- Jeg tar alt som er mitt med meg. Det gjør jeg fordi jeg ikke skal tape noen penger på noe. Ikke engang et speil eller en lampe jeg har kjøpt, sa influenseren.

Den tidligere fotballproffen skal ha vært sterkt uenig i denne fordelingen.

- Det som overrasker meg, er at lyspærene er fjernet, og det mangler vaser og litt småting. I starten forventet jeg nesten at det skulle bli mer jevnt fordelt, sa han i episoden.

Slengbemerkningene satt løst i episoden, der Roepstorff innrømmet at hun tidvis kan være «litt smålig», men at «hun har gitt mye til forholdet og dermed fortjener å unne seg tingene».

Den påstanden svarte ikke Bendtner på, men det kom tydelig frem at han ikke var helt fornøyd med fordelingen av de felles eiendelene.

- Hvis man tar et ordentlig oppgjør, så ser man at hun har tatt mye mer enn jeg hadde trodd hun skulle gjøre. Det er kjedelig, for mange av tingene er ikke sånn man bare kan kjøpe, men for henne hadde det ikke betydd noe å ikke ta det med seg.

BENDTNER: Niklas Bendtners kjæreste Philine Roepstorff forteller om voldsdommen til Nicklas Bendtner. Video: Dplay / Rødt Kort Vis mer

Utroskap

Eksparet har de siste årene profilert seg gjennom Dplay-serien «Bendtner og Philine», der alle sider - både gode og dårlige - av forholdet har blitt vist.

Blant annet kunne Roepstorff i fjor fortelle åpent om at kjæresten hadde vært utro.

- Nicklas har vært en idiot, for å si det mildt. Han har hatt det beste i verden, men ikke satt pris på det. Han hadde et litt for godt julebord som har kostet veldig mye. Han har vært sammen med en 20-åring.

Det var i 2018 at paret bekreftet at de var i et forhold. Den gang spilte Bendtner fremdeles i den norske klubben Rosenborg.

«LORD»: På Niklas Bendtners 31-årsdag tatoverte kjæresten Philine Roepstorff «Lord» i nakken, men etter at fotballstjerna var utro, valgte Roepstorff å fjerne tatoveringen. Video: Dplay Vis mer

De fikk ingen barn sammen. Bendtner har imidlertid en sønn, Nicholas Bendtner, fra et tidligere forhold med Caroline Fleming (45).

LES OGSÅ: Full isfront

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer