Amber Heard:

- Ny flamme etter hemmelig brudd

Det skal være slutt mellom Amber Heard og Vito Schnabel.

NYTT PAR? Amber Heard blir koblet til skrekkfilm-regissøren Andy Muschietti. Foto: NTB Scanpix
NYTT PAR? Amber Heard blir koblet til skrekkfilm-regissøren Andy Muschietti. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I litt under et år var Amber Heard (32) sammen med kunsthandleren Vito Schnabel (32), også kjent som ekskjæresten til supermodellen Heidi Klum (45).

Men nylig skal forholdet mellom de to ha tatt slutt. Og ikke nok med det, Heard skal allerede ha en ny mann i livet sitt. Dette melder Us Weekly tirsdag.

«Aquaman»-stjernens utvalgte skal være den 13 år eldre regissøren Andy Muschietti (45), som blant annet står bak skrekkfilmen «It» fra 2017.

- Amber dater og koser seg med Muschietti, forteller en kilde til nettstedet.

Paret ble allerede sett flørtende under WMEs Oscar-fest sist måned, og det skal ha vært Muschietti som tok initiativet til å innlede et forhold med skuespilleren.

- Men Ambers venner tror ikke at det vil vare mellom dem, legger kilden til.

Saken fortsetter nedenfor.

SLUTT: Etter en fire timers lang middag på restauranten Bar Pitti i New York i fjor vår, viste Vito Schnabel og Amber Heard seg hånd i hånd sammen i storbyen. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Etter en fire timers lang middag på restauranten Bar Pitti i New York i fjor vår, viste Vito Schnabel og Amber Heard seg hånd i hånd sammen i storbyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen kilde bekrefter samtidig bruddet fra Schnabel, ifølge Us Weekly.

- Forholdet tok slutt på grunn av avstanden mellom dem.

Mens Heard har base i Los Angeles, holder nemlig Schnabel til i New York.

- Begge har gått videre

Det var i mai i fjor at romanseryktene mellom Amber Heard og Vito Schnabel først dukket opp.

«Amber Heard og Vito Schnabel ble sett sammen i baksetet på en mørk SUV i New York tirsdag ettermiddag. De virket svært overrasket over å bli oppdaget mens de satt i det som så ut som en dyp samtale,» skrev Daily Mail den gang.

Avisen la videre til at synet av de to var høyst uvanlig, ettersom de aldri tidligere hadde blitt sett sammen og fordi ingen engang visste at de var venner.

Og bare en måned senere ble duoen avbildet hånd i hånd i New Yorks gater.

Saken fortsetter nedenfor.

Vito Schnabel, som var sammen med Klum i tre år - fra 2014 til 2017, skal også ha gått videre etter bruddet fra Amber.

- Han ble sett i omfavnelse med modellen Denise Schaefer utenfor en restaurant i New York sist uke, skriver Us Weekly, og henviser til bilder av duoen som Daily Mail skal ha publisert.

Flere brudd

De siste årene har vært turbulente for Amber Heard når det kommer til kjærligheten.

I mai 2016 - etter kun 15 måneder som mann og kone - ble det kjent at 32-åringen skulle skilles fra skuespiller Johnny Depp (55). Videre fulgte en særdeles offentlig skittentøyvask dem imellom, før skilsmissen endelig ble innvilget i 2017.

Etter det vonde bruddet fra «Pirates of the Caribbean»-stjernen, fant imidlertid Amber lykken på ny, med Tesla-milliardær Elon Musk (47). Duoen reiste på flere eksotiske ferier sammen før Musk skal ha avsluttet forholdet i august i fjor.

Overfor Mail On Sunday fortalte en kilde nær duoen at Heard var knust etter bruddet, og at det angivelig skal ha vært Elon som har avsluttet romansen.

- Det er over mellom Amber og Elon, og hun er knust. Det var hans beslutning, og det ble slutt for en uke siden.

Saken fortsetter nedenfor.

Saksøkt av eksmannen

Tidligere denne måneden ble det kjent at Johnny Depp har gått til søksmål mot ekskona. Dette på bakgrunn av en lengre kronikk Heard skrev for Washington Post i desember 2018, der hun gikk detaljert til verks og beskrev tiden etter skilsmissen, og hvor urettferdig det hele føltes.

Ifølge rettsdokumenter The Blast hadde fått tak i sto det at 55-åringen gikk til sak mot Amber for ærekrenkelse. Skuespilleren krever 50 millioner dollar i erstatning, nærmere 450 millioner norske kroner.

Mens rettssaken mellom Depp og Heard pågikk i 2017, hevdet Depps advokater at Heard brukte situasjonen for å oppnå berømmelse og oppmerksomhet. Heard benektet på sin side dette hele veien.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Mye av det samme er også bakgrunnen for det nye saksmålet. Depp har blant annet sitt å si om det ovennevnte intervjuet eksen gjorde med Washington Post i desember.

«Amber Heard mente å skrive fra perspektivet «en offentlig figur som representerer vold i hjemmet», og hevdet at hun følte «den fulle kraften i vår kulturs vrede for kvinner som snakker ut», da hun omtalte seksuell vold», heter det i rettsdokumentene.

Depp kaller også påstandene mot ham en «forseggjort bløff for å generere positiv publisitet», og mener Heard brukte ham for å fremme sin egen karriere.

«Heard er ikke et offer for vold i hjemmet, hun er gjerningspersonen», står det.

LES OGSÅ: Romeo Beckham i flørt med kjent tv-stjerne