Jaime King:

Ny flamme etter den bitre skilsmissen

- Vi elsker deg.

TURBULENT: Bruddet mellom Jaime King og Kyle Newman har ikke vært av det vennskapelige slaget. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / NTB
TURBULENT: Bruddet mellom Jaime King og Kyle Newman har ikke vært av det vennskapelige slaget. Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kom nyheten om at Hollywood-stjernen Jaime King (41) hadde søkt om skilsmisse fra ektemannen gjennom 12 år, Kyle Newman (44).

Ifølge TMZ skal det ha vært et vondt og trøblete brudd. Skuespilleren og modellen ba nemlig samtidig om besøksforbud fra Newman, som hun har sønnene James Knight (7) og Leo Thames (5) med.

Nå kan det derimot se ut til at lykken smiler på ny for King, som er kjent fra filmer som «Pearl Harbor» og «Sin City».

Det melder flere amerikanske medier, deriblant Daily Mail.

I løpet av de siste månedene har tobarnsmoren nemlig blitt sett oftere og oftere sammen med entreprenøren Sennett Devermont.

Søndag ble de blant annet observert mens de koste seg på et loppemarked i Hollywood, skriver nettstedet.

Introdusert for barna

Tidligere denne måneden ble de også sett hånd i hånd mens de var på shopping sammen i Los Angeles.

Til tross for at bruddet fra mannen er relativt ferskt, så har King heller ikke prøvd å skjule romansen med Devermont i sosiale medier. To ganger har hun nemlig publisert bilder av sin nye flamme på Instagram.

For noen uker siden delte 41-åringen et bilde av Devermont som ligger på gulvet og holder rundt hennes eldste sønn James. Her kan man kun se Devermont ben, men han er tagget i bildet.

«Når enn du er klar», har hun skrevet som tekst sammen med en emneknagg som avslørte at de var på settet til innspillingen av hennes nyeste film.

I begynnelsen av november publiserte hun derimot en mye mer avslørende post. Dette i anledning Sennetts bursdag.

«Gratulerer med dagen Senny! Her kommer noen sitater som beskriver deg og hvorfor vi er så heldige å kjenne hjertet ditt», delte hun sammen med noen sitater, før hun avslutter med «Vi elsker deg».

Skitten skilsmisse

Jaime King giftet seg med regissøren Kyle Newman i 2007 i Los Angeles, etter at de hadde truffet hverandre på settet til filmen «Fanboys». Men etter nesten 13 år som mann og kone havarerte altså ekteskapet.

Ifølge Daily Mail hevdet skuespilleren i skilsmissedokumentene at Newman mishandlet henne de siste fem årene av forholdet. Han har på sin side beskrevet henne som en rusavhengig alkoholiker som har satt deres to barn i fare på grunn av misbruket sitt.

Forrige måned søkte han også om full foreldrerett og hevdet at han har hatt hovedansvaret for sønnene helt siden fødslene, skriver nettstedet.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Hun sier at de er slanger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer