«Gift ved første blikk»-Marius:

Ny flamme etter bruddet

- Han har alt jeg har sett etter i en mann.

LYKKELIG: Realityprofil Marius Kristiansen er svært forelsket om dagen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse.
LYKKELIG: Realityprofil Marius Kristiansen er svært forelsket om dagen. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse. Vis mer
Publisert

Tidligere i år fikk TV-seerne bli litt bedre kjent med deltakerne i Discovery+-serien «Gift ved første blikk». I sesongfinalen kom det derimot frem at det bare var ett av årets deltakerpar som valgte veien videre med hverandre, mens de resterende parene dro hver til sitt.

Marius Kristiansen (31) var en av dem som tok sjansen og giftet seg med Bjørn Petterson på TV. Se og Hør har tidligere skrevet om at duoen faktisk hadde møtt hverandre året før deltakelsen, men at dette ikke var utslagsgivende for at det skulle bli de to.

Det tok ikke lang tid før Petterson og Kristiansen fant ut at de kanskje ikke var ment for hverandre likevel, og allerede før sesongslutt tok de beslutningen om å fortsette reisen videre - alene.

HER SMELLER DET: Det blir fysisk mellom to av deltakerne i den britiske versjonen av «Gift ved første blikk». Det får store konsekvenser for en av partene. Video: Channel 4 / Rød Løper Vis mer

Mye har derimot skjedd med Kristiansen etter at han søkte lykken på realityprogrammet - med både dating, brudd og nye flørter.

Nå kan han røpe at han både er i gang med et nytt realityprogram i Sverige, og at han samtidig nyter dagene med en ny, svensk flamme!

- Jeg er jo begeistret for menn fra vårt kjære naboland, men jeg måtte nesten runde hele Sverige før jeg møtte en jeg ønsket å bygge en videre relasjon med, forteller en lattermild Kristiansen til Se og Hør.

Hinter om samboerskap

Kristiansen forteller at forholdet mellom vart en liten stund, men at han har holdt det skjult for offentligheten av personlige årsaker.

Når Se og Hør tar kontakt, sitter han i leiligheten til sin utkårede i Göteborg - en by han selv har planer om å flytte til.

- Det tar nok ikke lang tid før jeg pakker tingene mine og setter kursen over grensen, nei! Livet i Göteborg er helt fantastisk. Sötabror har så mye godt å tilby, spesielt svensken min som bor midt i byen, humrer han.

De møttes via Instagram. Kristiansen forteller at de bare hadde snakket sammen et par dager før han satte kursen mot den svenske storbyen. Der skulle det raskt vise seg at det ble full klaff fra første stund.

Jonathan og Mila fikk det ikke til å funke i «Gift ved første blikk», men nå kan Jonathan fortelle at han har møtt en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg er nok litt utålmodig. Noen reiser på date i byen for en øl eller to. Det er ikke helt for meg. Er kjemien der, tenker jeg meg ikke om to ganger før jeg reiser av gårde. Men hva er vel bedre enn en helgetur til det som potensielt kan være en livsledsager? Man blir ekstra godt kjent på kort tid - og finner fort ut om det er verdt å gå videre med forholdet eller ikke.

- Alt jeg har lengtet etter

Men med tidligere relasjoner, har han ofte følt at det har manglet noe. Det gjør han ikke denne gangen.

- Nei, overhodet ikke. Han har alt jeg tidligere har lengtet etter. Jeg trenger ikke en som nikker og sier ja til alt. Jeg må ha en som utfordrer meg, og har like frekk humor som det jeg har.

I sesongavslutningen av «Gift ved første blikk» tok Kaja et lite oppgjør med Joakim. Video: Discovery / Rød Løper Vis mer

- Er det mye sjalusi inni bildet?

- Njei … å være litt sjalu er bare sjarmerende, men når man ikke kan ha venner av samme kjønn uten at det blir timevis med krangling, skriking og kaos - da takker jeg pent for meg. Slik er det ikke nå, heldigvis.

Det er derimot ikke bare på kjærlighetsfronten livet smiler for 31-åringen for tiden. Han har nemlig store ting på gang i nabolandet, og er i skrivende stund travelt opptatt med innspillingen av et helt nytt realityprogram.

Det nye realityprogrammet kom i havn ved at han ble kontaktet av noen som hadde sett ham i datingprogrammet «5 i uka» på TV2.

Sverre og Maja fant kjærligheten på «Gift ved første blikk» og blir overrasket på rød løper. Video: Jenny Emilie Aas/Nora Skavhaug. Vis mer

- Castingansvarlig der husket meg som han med hemoroidekrem under øynene og truseinnlegg under armene. Deretter hadde han fulgt meg på Instagram, og sett episodene jeg var med i «Gift ved første blikk» - da tok han kontakt. Nå gleder jeg meg bare til jeg kan røpe hva det er.

- Er det i samme sjanger denne gangen?

- Nei, det er ikke dating. Jeg kan ikke si så mye, men dette er noe helt annet. Det lille jeg kan røpe er at både fremtiden og livet smiler for øyeblikket - selv om «ekteskapet» mitt ikke varte så lenge som det jeg først hadde trodd.

LES OGSÅ: - Blir så nervøs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer