Jan Fredrik Karlsen nyforelsket i gammel venn

Ny flamme etter bruddet

For tre år siden diskuterte de kjendiser og kjærlighet på TV - nå har de selv funnet lykken!

GLADGUTT: Den tidligere Idol-dommeren og eventmakeren, Jan Fredrik, har ekstra god grunn til å smile denne høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADGUTT: Den tidligere Idol-dommeren og eventmakeren, Jan Fredrik, har ekstra god grunn til å smile denne høsten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Jan Fredrik Karlsen (50) har funnet lykken med mediekvinnen Sarah Sørheim (44).

Etter det Se og Hør erfarer skal søt musikk ha oppstått i løpet av sommeren, og på Øyafestivalen i Oslo ble de observert tett omslynget på konsertene - og gjorde ingenting for å skjule sine varme følelser.

GOD STEMNING: Sarah Sørheim og Jan Fredrik Karlsen har kjent hverandre lenge. Nå blomstrer kjærligheten. Foto: TV 2
GOD STEMNING: Sarah Sørheim og Jan Fredrik Karlsen har kjent hverandre lenge. Nå blomstrer kjærligheten. Foto: TV 2 Vis mer

Den suksessrike TV-dommeren, manageren og eventmannen Jan Fredrik har i flere tiår hatt et av og på-forhold med skuespiller Janne Formoe (48), som han har en datter med.

De skulle etter planen giftet seg i sommer, men i mars kunne Se og Hør avsløre at han og Janne hadde gjort det slutt den vinteren.

Det er slutt mellom Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, «Lindmo»/NRK, Instagram/@janneformoe Vis mer

Ettertraktet kvinne

Jan Fredrik var dermed fri og frank - men det tok ikke lang tid før han fant tonen med sprudlende og smarte Sarah.

I SALG NÅ: I denne ukens utgave av Se og Hør kommer det frem at Jan Fredrik Karlsen har fått en ny flamme etter bruddet. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I denne ukens utgave av Se og Hør kommer det frem at Jan Fredrik Karlsen har fått en ny flamme etter bruddet. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Hun er en anerkjent leder i mediebransjen med lang fartstid som journalist i NRK, Morgenbladet og Dagbladet og har blant annet vært leder for Etterbørs i Dagens Næringsliv, kulturredaktør i Klassekampen og Aftenposten og nyhetsredaktør i NTB.

Nå er hun tilbake hos Aftenposten som leder for produktutvikling i Schibsted og fast bidragsyter i den populære politiske podkasten «Aftenpodden».

MEDIETOPP: Sarah har hatt toppjobber i en rekke mediehus. Foto: Torstein Bøe / NTB
MEDIETOPP: Sarah har hatt toppjobber i en rekke mediehus. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer

Mektige venner

Der kommenterer hun ukentlig saker innenfor politikk og samfunn sammen med sine mektige kollegaer journalist Lars Glomnes (40), sjefredaktør Trine Eilertsen (54) og politisk redaktør Kjetil Alstadheim (54), alle fra Aftenposten.

Selv om det først nå har blitt varme følelser mellom Jan Fredrik og Sarah, har de kjent hverandre lenge og har mange felles venner. I 2020 var de gjester da TV 2s «Presseklubben» hadde premiere.

MEKTIGE VENNNER: Her snakker Jan Fredrik og Sarah med tidligere FrP-leder, Siv Jensen (54). Foto: TV 2
MEKTIGE VENNNER: Her snakker Jan Fredrik og Sarah med tidligere FrP-leder, Siv Jensen (54). Foto: TV 2 Vis mer

Begge var invitert for å kommentere nyhetsbildet, og før programmet startet ble Sarah og Jan Fredrik filmet i sminkerommet.

Jan Fredrik viser frem mobilen og sier:

- Det står ett eller annet om Janne og meg her. De er litt usikre på om vi er sammen. Men jeg kan bekrefte at vi er sammen. Det blir giftermål, sier Fredrik til Sarah.

Tre år senere har altså vennskap blitt romantikk for de to kjente profilene.

KJÆRESTE: Jenny Huse bekrefter til Rød Løper at hun nylig har fått seg kjæreste Vis mer

Nye par på programmet

I programmet ble det diskutert hvor mye kjendiser og politikere må tåle å bli omtalt i mediene, og om det var greit å omtale nye parforhold:

- Hvis man er sammen med en som tilhører offentligheten, da er det helt naturlig at det blir skrevet om, sa Jan Fredrik - som nå selv er i spaltene med en romantisk gladnyhet.

Se og Hør har vært i kontakt med Jan Fredrik og Sarah, som ikke ønsker å kommentere saken.

Mia Gundersen åpner opp om hvordan hun og kjæresten traff hverandre. Video: Tor Kvello. https://www.seher.no/kjendis/fryktet-falsk-profil-pa-tinder/79987470?articleToken=e307abae9d3597942a0dd9db19507a324d82b5bea90f047757f45066b5ddabe1 Vis mer

LES OGSÅ: - Vi ventet lenge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer