Camila Cabello:

- Ny flamme etter bruddet

Sangfuglen skal ha gått videre.

EKSKJÆRESTER: To måneder etter at dette bildet ble tatt av Shawn Mendes og Camila Cabello ble det slutt. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB
EKSKJÆRESTER: To måneder etter at dette bildet ble tatt av Shawn Mendes og Camila Cabello ble det slutt. Foto: Matt Baron/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter to år som kjærester ble det i november i fjor kjent at stjerneparet Camila Cabello (25) og Shawn Mendes (24) hadde gjort det slutt.

«Hei folkens, vi har bestemt oss for å avslutte det romantiske forholdet vårt, men vår kjærlighet til hverandre som mennesker er sterkere enn noen gang. Vi startet forholdet vårt som bestevenner og vil fortsette å være bestevenner. Vi setter så stor pris på deres støtte helt fra begynnelsen og fremover», skrev de begge i en felles uttalelse på Instagrams historiefunksjon.

I mars avslørte Mendes at han slet etter bruddet, både psykisk og med singeltilværelsen.

- Hvem ringer jeg når jeg har et panikkanfall? Hvem ringer jeg når jeg føler jeg står helt ute på kanten? Jeg tror det er den realiteten som på en måte slo meg. Det er sånn «Å, jeg er alene nå». Nå har jeg nådd et punkt hvor jeg faktisk skjønner at jeg er alene, og jeg hater det, fortalte han blant annet i en video han postet til sine nesten 70 millioner følgere på Instagram.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Sist måned ble det også kjent at «Treat You Better»-sangeren kansellerte resten av «Wonder: The World Tour»-turneen for å prioritere sin mentale helse, ifølge Page Six.

Ny romanse

Cabello ser på sin side ut til å ha gått videre.

I helga ble sangfuglen nemlig sett hånd i hånd, samt kyssende på en ny mann i Los Angeles. Artistens utvalgte er Austin Kevitch (31), som står bak dating appen Lox Club, skriver Daily Mail.

Romanserykter mellom duoen begynte allerede å svirre i juni da de to ble observert sammen på en spasertur i filmbyen. Men det er først nå det har dukket opp bilder av paret hvor de viser følelser i full offentlighet, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Rita Ora giftet seg i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer