Khloé Kardashian:

- Ny flamme etter bruddet

Khloé Kardashian har gått videre etter utroskapsskandalen.

NY FLAMME: Khloé Kardashian skal angivelig ha funnet seg en hemmelig flørt. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB
NY FLAMME: Khloé Kardashian skal angivelig ha funnet seg en hemmelig flørt. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjerne Khloé Kardashian (37) har i de siste årene vært i det som tilsynelatende er et av-og-på-forhold med Tristan Thompson (31), som hun har datteren True (4) med. Rett før jul i fjor kom derimot den sjokkerende nyheten om at Tristan nok en gang hadde hatt en affære og at han skulle bli far igjen.

Fansen fikk ta del i dramaet gjennom Kardashian-familiens realityserie tidligere denne måneden.

Nå kan det imidlertid se ut til at realitystjernen har lagt eksen bak seg og gått videre. Det hevder en kilde overfor People.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Lite kontakt

Ifølge kilden skal 37-åringen nå ha funnet tonen med en mystisk flamme. Forholdet skal fremdeles være i de tidlige stadiene, men at de dater skal det ikke være tvil om - og de skal angivelig ha det veldig bra sammen.

Det skal ha vært Khloés eldre søster, Kim Kardashian (41), som introduserte henne for privatinvestoren, under et middagsselskap for noen uker siden.

Kilden kunne også fortelle at Khloé lørdag var på en lunsjutflukt med ekskjæresten, etter at de hadde overvært datterens danseshow. De skal imidlertid ikke ha særlig mye kontakt, foruten samtaler om True.

«THE KARDASHIANS»: Da Kendall Jenner skulle lage mat, gjorde hun noe som har fått seerne til å reagere. Video: Disney+ / Rød Løper. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Terapi

Som nevnt ble det kjent at Tristan hadde vært utro igjen like før jul. Den gang kunne kilder fortelle overfor People at hans utroskap hadde vært «ødeleggende» for Khloé, og at hun «aldri vil ta ham tilbake igjen».

I sesongfinalen av «The Kardashians», åpnet hun seg opp om sviket.

- Det er ikke lett, men det er også, tror jeg, en form for terapi for meg på samme tid. Og jeg liker å se hvordan resten av familien min reagerer på ting. De små tingene betyr mye for meg, og jeg liker å se de tingene, bare hvordan hele familien - ikke bare om denne situasjonen, men enhver situasjon - hvordan vi alle samler oss rundt hverandre i tider som er vanskelige for oss, var blant det hun sa da.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på bryllupsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer