Khloé Kardashian:

- Ny flamme etter bruddet

Khloé Kardashian har gått videre etter utroskapsskandalen.

NY FLAMME: Khloé Kardashian skal angivelig ha funnet seg en hemmelig flørt. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB
NY FLAMME: Khloé Kardashian skal angivelig ha funnet seg en hemmelig flørt. Foto: Frank Micelotta/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Superstjerne Khloé Kardashian (37) har i de siste årene vært i det som tilsynelatende er et av-og-på-forhold med Tristan Thompson (31), som hun har datteren True (4) med. Rett før jul i fjor kom derimot den sjokkerende nyheten om at Tristan nok en gang hadde hatt en affære og at han skulle bli far igjen.

Fansen fikk ta del i dramaet gjennom Kardashian-familiens realityserie tidligere denne måneden.

Nå kan det imidlertid se ut til at realitystjernen har lagt eksen bak seg og gått videre. Det hevder en kilde overfor People.

Lite kontakt

Ifølge kilden skal 37-åringen nå ha funnet tonen med en mystisk flamme. Forholdet skal fremdeles være i de tidlige stadiene, men at de dater skal det ikke være tvil om - og de skal angivelig ha det veldig bra sammen.

Det skal ha vært Khloés eldre søster, Kim Kardashian (41), som introduserte henne for privatinvestoren, under et middagsselskap for noen uker siden.

Kilden kunne også fortelle at Khloé lørdag var på en lunsjutflukt med ekskjæresten, etter at de hadde overvært datterens danseshow. De skal imidlertid ikke ha særlig mye kontakt, foruten samtaler om True.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer