Liam Payne og Maya Henry:

Ny flamme etter bruddet

Liam Payne gikk raskt videre etter den brutte forlovelsen.

BRUDD: Liam Payne og forloveden Maya Henry har nok en gang gått hver til sitt. Hannah Young / Shutterstock/ NTB
BRUDD: Liam Payne og forloveden Maya Henry har nok en gang gått hver til sitt. Hannah Young / Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Det var i 2018 at «One Direction»-stjernen Liam Payne (28) og Maya Henry (21) først ble koblet til hverandre,ikke lenge etter at han gikk ut av det ganske så offentlige forholdet til artisten Cheryl Cole (38). Sammen med den ti år eldre ekskjæresten fikk han sønnen Bear (5).

I august 2020 kunne Payne og Henry røpe at de hadde tatt forholdet et steg videre og forlovet seg. Gleden varte imidlertid ikke evig, og sommeren året etterbrøt de forlovelsen og gikk hver til sitt.

Det tok ikke lang tid før de ble observert sammen igjen, og i oktober i fjor debuterte de som par på den røde løperen igjen.

Men nå har de imidlertid brutt forlovelsen for andre gang. Det bekrefter en av artistens representanter overfor People. Magasinet legger til at bruddet skal ha skjedd for en måneds tid siden - og etter alt å dømme har Payne allerede gått videre til neste flamme.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

- Det er ikke meg

Den siste tiden har det nemlig dukket opp bilder av Payne med en annen kvinne, noe som har fått Henry til å reagere.

På en fan-konto på Instagram er både Payne og Henry emneknagget i et av flere bilder.

På det første bildet kan man se artisten omfavne en kvinne. Et annet bilde viser at de holder hender.

Dette er imidlertid ikke forloveden som er avbildet - det bekrefter hun selv i kommentarfeltet.

«Jeg elsker fansen så mye, men vær så snill, slutt å sende meg disse bildene av forloveden min som henger rundt en annen kvinne. Det er ikke meg, og det er vanskelig nok å vite at dette har skjedd uten å se det. Det er nok nå».

FIKSJON: Euphoria har skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skaper reaksjoner. Vis mer

- Skuffet

Dette er andre gang det forlovede paret går fra hverandre. For ganske nøyaktig et år siden kunne «One Direction»-stjernen bekrefter bruddet selv i podkasten «The Diary of a CEO» til Steve Barlett.

Tidlig i episoden avslører han at det, som med flere forhold under pandemien - ikke funket.

- Jeg er mer skuffet over meg selv fordi jeg fortsetter å såre folk. Det irriterer meg. Jeg er ikke veldig flink i forhold, innrømmet han ærlig i podkasten.

Han legger ikke skjul på at han bebreider seg selv for at det tok slutt.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Jeg viste ikke en veldig god versjon av meg selv lenger, en jeg ikke satt pris på og ikke likte å være. Jeg kan helt ærlig si at jeg føler meg bedre ute av forholdet. Det føltes ikke så bra å gjøre det slutt, men det måtte skje. Det er bare en «corny» måte å si at det var det beste for oss begge, sa han videre.

Payne har foreløpig ikke uttalt seg om det nyeste bruddet, ei heller om det som tilsynelatende er hans nye flamme.

LES OGSÅ: Ukjent ekteskap vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer