Sophie Stray Spetalen:

Ny flamme (35) avslørt

Det ser ut til at milliardærdatteren har et godt øye til utelivskongen.

FLØRT: Sophie Stray Spetalen har en flamme i livet sitt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
FLØRT: Sophie Stray Spetalen har en flamme i livet sitt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den yngste i Spetalen-flokken, Sophie Stray Spetalen (18), har tross sin unge alder blitt et kjent fjes i landet.

Ikke bare er hun datteren til investoren Øystein Stray Spetalen (59), hun gjør det også stort på både Instagram og TikTok, hvor hun blant annet deler sangvideoer og glimt fra hverdagen.

Nå kan det også se ut som at 18-åringen har en flamme i livet sitt.

Utelivskonge

Nylig delte nemlig den amerikanske utelivskongen Darren Dzienciol (35), som blant annet var en av de som sto bak en stjernespekket Oscar-fest i vår, flere bilder av de to sammen.

I et Instagram-innlegg med teksten «Offisielt en EU-beboer» har Dziencol delt hele ti bilder, hvor Spetalen og Dzienciol er avbildet sammen på omtrent halvparten av dem.

Trykk på pilen til høyre for å bla gjennom bildene.

På bildene poserer de to sammen på forskjellige steder, med forskjellige antrekk. Blant annet er det et bilde hvor de poserer sammen, hun i en gul, lang kjole, og han i en sort dress med sløyfe i halsen.

Sophie Spetalen dukket opp på Rød Løper på custome awards, og vi fikk ta en prat med henne om livet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke. Vis mer

På ferie sammen

Det siste av disse ti bildene i innlegget er tatt på hytta til foreldrene til den norske flammen, Øystein og Charlotte Spetalen i Sandefjord.

Innlegget har i skrivende stund over 1200 likerklikk, og Spetalen selv har kommentert, trolig med ironi, «@Schengen, han ble lenger enn 90 dager, forby ham» under innlegget.

Det er også flere som har lagt igjen kommentarer rettet mot 18-åringen, blant annet «Vakker jente» etterfulgt av flere hjerter og «Elsker dere», hvor Spetalen også er tagget i kommentaren.

Spetalen er også å se på hans bilder i et innlegg fra starten av mars i år, og på ett av bildene er også søsteren Jenny Stray Spetalen (20) med. Bildene i innlegget viser en ferie i Courchevel.

Charlotte Spetalen (48) har også lagt ut et bilde fra Courchevel på Instagram, og det samme har både Sophie og Jenny. Det se ut til at de alle var der på ferie sammen.

Mannen på disse bildene, 35 år gamle Darren Dzienciol, er en anerkjent mann i utelivsbransjen i Los Angeles. Han skal være nær venn av Scott Disick (39), som er Kourtney Kardashians (43) ekskjæreste.

Spetalen og Dzienciol skal ha møttes via felles venner. Hun er for øyeblikket i Los Angeles, hvor han også bor.

Flere kjendisvenner

35-åringen har blant annet tatt stor del i åpningen av det kjente utestedet 1OAK, som er omtalt som «den hotteste klubben i Los Angeles». Han er også medeier i nattklubben.

Nattklubben er svært populær blant kjendiser, og ifølge magasinet Jetset var det her Leonardo DiCaprio (47) feiret sin Golden Globe-pris.

Dzienciol selv ser ut til å være nær venn med flere store kjendiser, og blant annet Paris Hilton (41) og den verdenskjente rapperen Tyga (32) er å se på festene hans. Også Rihanna (34) valgte å feire bursdagen sin på hans nattklubb.

FORLOVET: 7. juni kom nyheten om at prinsesse Märtha Louise hadde forlovet seg med Durek Verrett, og dagen etter uttalte datteren Leah Isadora Behn seg for første gang om forlovelsen. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Katrine Bjelke Vis mer

Sophie Stray Spetalen er heller ikke fremmed for å omgås kjendiser, og er vant til et liv i luksus - noe som kanskje ikke er rart når hun er datteren til en av Norges rikeste menn.

I sommer har hun delt flittig fra sitt jetsettliv på Instagram, og ifølge bildene har hun blant annet vært i Monaco, Italia og California den siste tiden.

Hun reiser imidlertid ikke bare rundt, men har store ambisjoner for fremtiden. Det åpnet hun seg om i et intervju med D2 Magasinet i vår.

Her forteller hun blant annet at hun startet med pianotimer da hun var syv år, og begynte å skrive sanger kort tid etterpå.

Som 14-åring slapp Sophie sin første singel, «Over me», på plateselskapet Sony Music Norge. Den gang fortalte hun i et intervju med KK at hun hadde tenkt å satse på en utdannelse innen musikk.

KRYPTISK: Har Emma Ellingsen fått seg en flørt? Hun svarer i hvert fall kryptisk. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Ifølge intervjuet med D2 har imidlertid utdanningambisjonene endret seg noe. Der fortalte hun at hun planlegger å studere juss.

- Jeg ser på skolen som en gave, og det har aldri vært et alternativ for meg å droppe ut for å satse på musikk. Jeg syntes det er helt idiotisk, uttalte hun.

Sophie vil likevel ta en sjanse med musikken:

- Hvis det ikke går, kan jeg bli advokat. Det er grunnen til at jeg hele tiden sjonglerer mellom musikk og skolearbeid, forklarte hun.

LES OGSÅ: Gjør som hertuginne Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer