Jordana Brewster:

Ny flamme - måneder etter skilsmissen

«Fast and the Furious»-stjernen dukket opp i armene til en annen mann bare måneder etter at skilsmissen med Andrew Form ble kjent.

GÅTT VIDERE: Jordana Brewster er tilsynelatende oppslukt av en ny mann kort tid etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix
GÅTT VIDERE: Jordana Brewster er tilsynelatende oppslukt av en ny mann kort tid etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I starten av juni ble det kjent at «Fast and the Furious»-skuespiller Jordana Brewster (40) hadde skilt seg fra ektemannen - TV-produsent Andrew Form (48). Etter 13 år sammen valgte de altså å gå fra hverandre.

Sammen har de sønnene Julian (6) og Rowan (3). De har selv til gode å uttale seg offentlig om skilsmissen, men nye bilder av Jordana Brewster tyder i alle fall på at hun har gått videre.

Strandflørt

Denne uken ble hun nemlig fotografert på stranden i Santa Monica i California. Der delte hun et hett kyss med sin nye flamme - forretningsmannen Mason Morfit.

KLINTE TIL: Jordana Brewster og Mason Morfit i het omfavnelse. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Jordana Brewster og Mason Morfit i het omfavnelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er ikke første gang de to har blitt fotografert sammen den siste tiden. Allerede tre uker etter at skilsmissen ble kjent, ble de fotografert hånd i hånd, ifølge People.

Daily Mail publiserte i midten av juli bilder av duoen på stranda i Malibu, hvor de åpenlyst viste sin blomstrende kjærlighet for hverandre.

Også Brewsters fans og følgere har fått med seg at det er en ny mann i bildet, og det kan se ut som om 40-åringen bekrefter forholdet på Instagram.

I kommentarfeltet har en fan skrevet at «du ser veldig lykkelig ut med din nye kjæreste», hvorpå Brewster har svart med et rødt hjerte.

BAYWATCH: Donna D'Errico (52) sjarmerte gutter og jenter i senk gjennom rollen sin som Donna Marco gjennom to sesonger, men de siste åra har hun ikke kapret de største rollene i Hollywood. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

Skilt etter 13 år

Brewster og Form har vært gift i over tretten år, og giftet seg i en privat seremoni på den karibiske øya Nevis i 2007, ifølge People. Skilsmissen skal ha vært av det vennskapelige slaget.

- De har den største mulige respekt for hverandre. De forblir forpliktet til å være kjærlige foreldre til sine to barn, uttalte en kilde til nettstedet da det ble kjent at paret gikk fra hverandre.

Duoen møtte hverandre for første gang under innspillingen av filmen «The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning» i 2005.

I filmen hadde Brewster en av rollene, mens Form var produsent.

- Vi startet å date i all hemmelighet, du vet. Vi hang sammen i traileren min, for ellers ville det ha vært uprofesjonelt, fortalte «The Fast and the Furious»-stjernen til InStyle i forkant av bryllupet, ifølge People.

SKILT: Jordana Brewster og Andrew Form gikk fra hverandre etter 13 års ekteskap. Foto: NTB scanpix
SKILT: Jordana Brewster og Andrew Form gikk fra hverandre etter 13 års ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Men hver dag hadde Andrew på seg noen arbeidsstøvler på settet, og hvis jeg ble filmet eller hvis det var utstyr i veien, så jeg alltid etter skoene hans. Det var komfortabelt å vite at han var i nærheten, la 40-åringen til.

Fridde med luksusring

Etter at innspillingen av filmen var ferdig høsten 2005, hadde de allerede blitt uatskillelige, og de reiste sammen til Bahamas der de feiret jul sammen. Kort tid etterpå flyttet Brewster inn i Forms bolig i Hollywood Hills i Los Angeles.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Form fridde til 40-åringen etter at de hadde vært sammen i ett år, med en forlovelsesring bestående av platina, diamanter og smaragder.

Jordana Brewster er mest kjent for sin rolle som Mia Toretto i «The Fast and the Furious»-filmene. Andrew Form er på sin side en etablert filmprodusent, og har produsert filmer som «Friday the 13th», «The Purge» og «Ninja Turtles».

LES OGSÅ: Delte baby­nyhet. Skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer