COMEBACK: Norsk filmlegende Liv Ullmann gjør nå comeback, og skal spille i filmversjonen av Jostein Gaarders roman "I et speil, i en gåte".  Foto: STELLA PICTURES
COMEBACK: Norsk filmlegende Liv Ullmann gjør nå comeback, og skal spille i filmversjonen av Jostein Gaarders roman "I et speil, i en gåte". Foto: STELLA PICTURESVis mer

Ny film for Ullmann

Liv Ullmann gjør comeback på filmlerrettet...

SEHER.NO: Liv Ullmann (68) er en av vår tids største norske filmstjerner, men det er likevel nærmere 40 år siden skuespillerinnen og regissøren ble tilbudt roller innen norsk film.

Ullmann, som ble verdenskjent gjennom sin innsats i nå avdøde filmlegende Ingmar Bergmans filmer, har tidligere vært Oscar-nominert for beste kvinnelige skuespiller to ganger. Første gang i 1972 og andre gang i 1976.

Nå gjør hun film-comeback.

Ifølge Dagbladet skal Ullmann spille i filmatiseringen av Jostein Gaarders roman "I et speil, i en gåte".

Filminnspillingen begynner i november, og blant andre storheter på rollelisten er Aksel Hennie, Mads Ousdal og Trine Wiggen.

- Jeg hadde virkelig ikke tenkt meg dette, jeg hadde helt andre planer for høsten, men så fikk jeg manus i posten, sammen med et helt nydelig brev. Jeg hadde bare tenkt å kikke raskt gjennom det, for å kunne gi et høflig avslag, men så klarte jeg ikke legge det fra meg, sier Ullmann til Dagbladet.

LES OGSÅ: - Liv og Richard Gere deler