SAMMEN MED BARNA: Angelina Jolie og Brad Pitt sammen med tre av sine seks barn. Pax, Shiloh og Zahara. Foto: Scanpix
SAMMEN MED BARNA: Angelina Jolie og Brad Pitt sammen med tre av sine seks barn. Pax, Shiloh og Zahara. Foto: Scanpix Vis mer

Brad Pitt og Angelina Jolie:

- Ny familienedtur for Brad Pitt

Superstjernen må feire Thanksgiving uten barna sine.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september ble det kjent at superparet Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skulle skilles etter to års ekteskap.

Kort tid etter meldte nettstedet TMZ at 52-åringen var under etterforskning for barnemishandling, etter han angivelig skal ha blitt beruset og aggressiv ombord på et privatfly sammen med Jolie og flere av barna deres.

Men selv om saken nå er avsluttet er ikke stemningen god mellom Brad og Angelina.

En kilde nær familien hevder nemlig at han ikke får tilbringe årets Thanksgiving-høytid sammen med resten av sin familie.

- Angelina har ikke invitert Brad til å feire Thanksgiving sammen med barna, forteller kilden til Us Weekly, ifølge Contactmusic.

Paret har barna Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) og tvillingene Knox og Vivienne (8) sammen

.Angelina eller Brad har foreløbig ikke gitt noen kommentar til ryktene.

Dersom påstandene stemmer, er ikke Brad den eneste superstjernen som får en annerledes feiring.

Kanye West ligger nemlig for tiden på sykehus, og har ifølge bladet People en ensom høytid i vente.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKBRUDD: Nyheten om at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles kom som et sjokk på verden. De var et av Hollywoods mest populære ektepar. Foto: Scanpix
SJOKKBRUDD: Nyheten om at Brad Pitt og Angelina Jolie skulle skilles kom som et sjokk på verden. De var et av Hollywoods mest populære ektepar. Foto: Scanpix Vis mer

- Ble rasende mens han var beruset

To dager etter at nyheten om at Angelina Jolie (41) og Brad Pitt (52) skulle skilles ble kjent, slo en ny bombe ned rundt filmstjerneparet.

Ifølge nettsiden TMZ, som var de første til å omtale bruddet, ble Brad etterforsket for barnemishandling.

Politiet i Los Angeles og det lokale barnevernet startet etterforskning etter å ha fått rapport om en inntruffet episode.

Brad skulle ifølge en bekymringsmelding ha drukket seg full mens han var sammen med Angelina og barna i deres privatfly.

I løpet av flyturen skal Brad ha blitt så sint at han skrek mot barna og også tok tak i dem fysisk. Etter at flyet landet på en flyplass i 20-tiden lokal tid, skal Brad ha fortsatt utbruddet sitt ute på rullebanen, ifølge TMZ.

GLAD I BARNA: Brad Pitt er veldig glad i barna sine, men risikerer å ikke få feire Thanksgiving med dem i år. Her sammen med sønnene Pax Jolie-Pitt  og Shiloh Jolie-Pitt. Foto: Scanpix
GLAD I BARNA: Brad Pitt er veldig glad i barna sine, men risikerer å ikke få feire Thanksgiving med dem i år. Her sammen med sønnene Pax Jolie-Pitt  og Shiloh Jolie-Pitt. Foto: Scanpix Vis mer

People meldte da at bare ett av barna skal ha blitt utsatt for fysisk og verbal mishandling av Brad. Nettstedet skrev også at det var usikkert hvor mange av parets seks barn som var til stede i flyet.

- Brad og barna gråt

Brad hadde et møte med sine barn under oppsyn av barnevernet i oktober, men ikke alle deres seks barn skal ha vært der. Det fortalte en kilde til In Touch, ifølge nettstedet Hollywood Life.

Det skal være første gang Brad har vært borte fra barna så lenge.

- Det var et svært følelsesladet møte, og Brad gråt nesten hele tiden, forteller kilden til magasinet.

- Brad hadde tårevåte øyne under hele møtet, men prøvde å holde dem tilbake for barnas skyld. Han ønsket ikke at de skulle se ham gråte.

Møtet skal ha vart i omtrent 90 minutter. Brad og barna tegnet tegninger, lekte og pratet sammen da endelig møttes igjen, ifølge kilden den gang.

FRIKJENT: Brad Pitt er frikjent for mishandingsryktene, men Angelina vil fremdeles ikke ta han inn i varmen. Foto: Scanpix 
FRIKJENT: Brad Pitt er frikjent for mishandingsryktene, men Angelina vil fremdeles ikke ta han inn i varmen. Foto: Scanpix  Vis mer

For Vivienne (8) og Zahara (11) skal møtet ha blitt ekstra sterkt. De skal begge ha grått og spurt pappa Brad om når de kunne dra hjem sammen med ham. Han sa at det skulle skje snart.

- Gikk rykter om utroskap

Få dager etter bruddet hevdet Page Six at Jolie søkte om skilsmisse fordi hun var overbevist om at Brad hadde hatt en affære med den franske skuespilleren Marion Cotillard (41), som han spiller mot i den romantiske thrilleren «Allierte».

Cotillard er imidlertid i et forhold med skuespilleren Guillaume Canet (43) og paret har sønnen Marcel (5) sammen.

I slutten på september lettet Marion for første gang på sløret om anklagene, og slapp samtidig en stor nyhet. Hun er nemlig gravid!

VISTE BABYMAGEN VED SIDEN AV BRAD:  Brad Pitt og Marion Cotillard viste seg 22. november sammen på premieren til filmen «Allierte». Der viste Marion også stolt frem sin voksende babymage. Foto: Scanpix
VISTE BABYMAGEN VED SIDEN AV BRAD:  Brad Pitt og Marion Cotillard viste seg 22. november sammen på premieren til filmen «Allierte». Der viste Marion også stolt frem sin voksende babymage. Foto: Scanpix Vis mer

«Dette kommer til å bli min første og eneste reaksjon på nyhetene som slapp for 24 timer siden, som jeg har blitt dratt inn i. Jeg er ikke vant til å kommentere slike ting, eller ta det seriøst, men siden denne situasjonen går utover mennesker jeg elsker, må jeg si noe», skrev hun til et bilde på Instagram og fortsatte:

«Først av alt, for mange år siden møtte jeg mannen i mitt liv, faren til sønnen vår og babyen som er på vei. Han er min kjæreste, min bestevenn og den eneste jeg trenger. For det andre, til de som har indikert at jeg er lei meg, jeg har det fint. Denne situasjonen stresser meg ikke. Til slutt, jeg ønsker Angelina og Brad, som jeg begge respekterer enormt, å finne fred i denne svært stormende tiden.»

Skuespiller-kollegaene er for tiden travelt opptatt med å promotere sin nye film, og på premieren til filmen 22. november viste de seg sammen for første gang etter rykteflommen.

- Bekreftet bruddet selv

Det var Jolie som først leverte inn skilsmissepapirene, og ifølge dokumentene har paret vært separert siden torsdag 15. september.

Hun oppga standardfrasen «uforenelige forskjeller» som grunn til skilsmissen.

- Jeg er veldig trist over dette, men det som betyr mest nå er at barna våre har det bra. Jeg ber vennlig om at pressen gir dem det spillerommet de trenger gjennom denne vanskelige tiden, sa Brad Pitt i en pressemelding til People.com etter bruddet ble kjent.

Angelina fortalte via sin talsperson til UsWeekly.com at valget ble tatt fordi «det er det beste for familien».

FLERE EKTESKAP: Brad Pitt har vært gift med både Jennifer Aniston og Angelina Jolie.
FLERE EKTESKAP: Brad Pitt har vært gift med både Jennifer Aniston og Angelina Jolie. Vis mer

Mens Pitt har vært gift én gang tidligere - med Jennifer Aniston fra 2000 til 2005, blir dette Jolies tredje skilsmisse.

Hun var gift med skuespiller-kollegaen Billy Bob Thornton fra 2000 til 2003, og Johnny Lee Miller fra 1996 til 1999.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer