VAKKER: Jennifer Aniston har hatt mange menn, og nå skal enda en eks av henne  i godstolen hos Fredrik Skavlan. Foto: All Over Press
VAKKER: Jennifer Aniston har hatt mange menn, og nå skal enda en eks av henne i godstolen hos Fredrik Skavlan. Foto: All Over PressVis mer

Ny eks til Skavlan

Fredrik Skavlan får enda en av Jennifer Anistons ekser i studio.

SEHER.NO: Den amerikanske musikeren John Mayer (32) tar turen ens ærend til Norge for å besøke Skavlan når talkshowkongen sparker i gang sin nye runde i januar. Det skriver VG.

Denne gangen spilles den svensk-norske samproduksjonen showet inn i Norge, og ikke i Sverige.

- Vi ser frem til å ha en artist av et slikt kaliber, sier Leif Åge Reme, musikkansvarlig i talkshowet, i en kunngjøring.

Mayer føyer seg dermed inn i rekken av internasjonale superstjerner som har besøkt Skavlan. Tidligere i høst har både musikeren Jay-Z og Hollywood-stjernen Vince Vaughn væt gjester.

Sistnevnte er også en av Jennifer Anistons eks-kjærester slik som John Mayer var inntil nylig. Da bruddet mellom dem var et faktum sendte Mayer ut en pressemelding og i et intervju med bladet People sa han følgende:

- Mennesker er forskjellige, de har ulik kjemi. Jeg har avsluttet et forhold fordi jeg vil være alene. Jeg vil ikke sløse bort tiden til en annen person hvis noe ikke stemmer, skal en nervøs og emosjonell Mayer ha betrodd bladet.

John Mayer er for tiden aktuell med rykende ferskt album, «Battle Studies». 32-åringen, som kan skilte med syv Grammy-statuetter. For to år siden fikk artisten en plass på Forbes' liste over verdens 100 mest innflytelsesrike underholdere, og han har solgt over 12 millioner plater.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901


LES OGSÅ: Slik blir hun enda tynnere