«Skal vi danse: All stars»

Ny deltaker ute

Måtte forlate dansekonkurransen rett før semifinalen.

EXIT: Nate Kahungu røk ut i kvartfinalen av årets «Skal vi danse: all stars». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Nok en kveld er over på danseparketten på Fornebu i Oslo, hvor fire par konkurrerte om en plass i neste ukes semifinale i «Skal vi danse: All stars».

Lørdag kveld danset kjendisene alt fra rumba til slowfox - og det ble uten tvil en underholdende kveld på H3 arena. Danseparene imponerte både dommere og publikum, men til tross for talent måtte et par takke for dansen - også denne kvelden.

Etter alle stemmene var talt opp og lagt sammen ble det klart at det var Nate Kahungu og Mai Mentzoni - som i kveld erstattet Nadya Khamitskaya - og Cengiz Al og dansepartner Rikke Lund som måtte ut i en avgjørene duell.

Tårevått farvel

Etter begge parene har danset er alle danserne enige om at de ønsker Al og Lund med videre.

Mens tre par kan juble over semifinaleplass, er det Nate Kahungu og og dansepartner Khamitskaya som må ta til takke med den sure fjerdeplassen i dansekonkurransen.

Det er tårer å se i fleres øyne - inkludert Kahungu - etter at det ble kjent at det var han og Khamitskaya som røk ut. Overfor Se og Hør er det en nedstemt Kahungu som takker May Mentzoni for hjelpen de siste 48 timene - men han legger ikke skjul på at han skulle ønske ting var annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer