«Skal vi danse: All stars»

Ny deltaker ute

Måtte forlate dansekonkurransen rett før semifinalen.

EXIT: Nate Kahungu røk ut i kvartfinalen av årets «Skal vi danse: all stars». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Nok en kveld er over på danseparketten på Fornebu i Oslo, hvor fire par konkurrerte om en plass i neste ukes semifinale i «Skal vi danse: All stars».

Lørdag kveld danset kjendisene alt fra rumba til slowfox - og det ble uten tvil en underholdende kveld på H3 arena. Danseparene imponerte både dommere og publikum, men til tross for talent måtte et par takke for dansen - også denne kvelden.

RØRT: Det ble et sterkt øyeblikk da Nadya Khamitskaya måtte se på danseparteren Nate fra sidelinja. Bilder fra TV2. Vis mer

Etter alle stemmene var talt opp og lagt sammen ble det klart at det var Nate Kahungu og Mai Mentzoni - som i kveld erstattet Nadya Khamitskaya - og Cengiz Al og dansepartner Rikke Lund som måtte ut i en avgjørene duell.

Tårevått farvel

Etter begge parene har danset er alle danserne enige om at de ønsker Al og Lund med videre.

RØK UT: Det var Nate Kahungu og Nadya Khamitskaya som røk ut i kvartfinalen. Foto: Espen Solli / TV 2
RØK UT: Det var Nate Kahungu og Nadya Khamitskaya som røk ut i kvartfinalen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Mens tre par kan juble over semifinaleplass, er det Nate Kahungu og og dansepartner Khamitskaya som må ta til takke med den sure fjerdeplassen i dansekonkurransen.

Det er tårer å se i fleres øyne - inkludert Kahungu - etter at det ble kjent at det var han og Khamitskaya som røk ut. Overfor Se og Hør er det en nedstemt Kahungu som takker May Mentzoni for hjelpen de siste 48 timene - men han legger ikke skjul på at han skulle ønske ting var annerledes.

- Det har vært en veldig fin reise. Har vært veldig gøy å danse med Nadya, det er kjipt at dette skal være kvelden hvor det ryker. Skulle ønske det endte på en annen måte. Ikke noe mot May i det hele tatt - det har vært fantastisk at hun kom inn og reddet oss de siste 48 timene, sier han, og legger til:

- Men jeg har vært gjennom denne reisen med Nadya og hadde satt ekstra pris på at den siste dansen på denne parketten hadde vært med henne.

«SKAL VI DANSE»: Katrine Moholt forteller at hun ble skadet etter et løft. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: TV 2/Nora Skavhaug Vis mer

Hyller hverandre

Kahungu holder ikke tilbake når han skryter av dansepartneren, som inntil i dag har loset ham gjennom lange treningsdager og nervepirrende lørdager. Men det er heller ingen tvil om at han har gjort inntrykk på Khamitskaya.

- Det har vært skikkelig, skikkelig fint. Fordi han har så mye danseglede som smitter veldig over på trening. Vi har hatt det gøy på hver eneste trening. Også er Nate en veldig fin person, som har lært meg veldig mye, selv om jeg føler jeg har gjort «Skal vi danse» i mange hundre år, forteller hun.

- Jeg er veldig takknemlig for ham, avslutter en gråtkvalt Nadya Khamitskaya overfor Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper tabbe på direkten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer