«Farmen» 2022:

Ny deltaker ute: - Angrer ingenting

En ny deltaker måtte forlate «Farmen»-gården.

UTE: Nok en deltaker måtte forlate gården under søndagens episode. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
UTE: Nok en deltaker måtte forlate gården under søndagens episode. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av det populære TV 2-programmet «Farmen» er godt i gang, og flere deltakere har allerede måttet forlate Li gård og Stange.

Søndag kveld var det nok en deltaker som måtte pakke sekken og ta farvel med de andre. Denne gangen ble det Einar Lund (21) som trakk det korteste strået, etter at han selv valgte å bli førstekjempe.

Erlend Indergaard (53) som ble valgt som andrekjempe, bestemte seg for at øksekast ble hans beste sjanse for å vinne tvekampen.

- Angrer ingenting

Indergaard tok kjapt ledelsen etter at han traff blinken de to første gangene, mens Lund bommet. Kort tid etter fikk han beskjed av programleder Niklas Baarli (33) at han var ute av konkurransen.

- Det var da kjedelig. Jeg har jo troa på meg selv, så jeg trodde at jeg skulle ta Erlend i de fleste konkurranser. Det var derfor jeg meldte med som førstekjempe. Men han har svingt øksa flere ganger enn meg, jeg har gjort det to ganger hjemme og tenkte jeg var verdensmester, men det var jeg ikke, forteller Lund etter duellen.

På spørmål fra Baarli om han angrer på at han selv valgte seg selv som førstekjempe, svarer han:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.