«Farmen» 2022:

Ny deltaker ute: - Angrer ingenting

En ny deltaker måtte forlate «Farmen»-gården.

UTE: Nok en deltaker måtte forlate gården under søndagens episode. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
UTE: Nok en deltaker måtte forlate gården under søndagens episode. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av det populære TV 2-programmet «Farmen» er godt i gang, og flere deltakere har allerede måttet forlate Li gård og Stange.

Søndag kveld var det nok en deltaker som måtte pakke sekken og ta farvel med de andre. Denne gangen ble det Einar Lund (21) som trakk det korteste strået, etter at han selv valgte å bli førstekjempe.

Erlend Indergaard (53) som ble valgt som andrekjempe, bestemte seg for at øksekast ble hans beste sjanse for å vinne tvekampen.

TÅREVÅTT: Flere måtte ta til tårene etter årets første tvekamp i Farmen 2022. Video: TV 2 / Klaus Fjellro. Vis mer

- Angrer ingenting

Indergaard tok kjapt ledelsen etter at han traff blinken de to første gangene, mens Lund bommet. Kort tid etter fikk han beskjed av programleder Niklas Baarli (33) at han var ute av konkurransen.

- Det var da kjedelig. Jeg har jo troa på meg selv, så jeg trodde at jeg skulle ta Erlend i de fleste konkurranser. Det var derfor jeg meldte med som førstekjempe. Men han har svingt øksa flere ganger enn meg, jeg har gjort det to ganger hjemme og tenkte jeg var verdensmester, men det var jeg ikke, forteller Lund etter duellen.

TAPTE: Deltaker Einar Lund var deltakeren som måtte forlate gården denne gangen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
TAPTE: Deltaker Einar Lund var deltakeren som måtte forlate gården denne gangen. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer

På spørmål fra Baarli om han angrer på at han selv valgte seg selv som førstekjempe, svarer han:

- Jeg angrer overhodet ingenting, og hadde gjort det samme på nytt. Jeg angrer aldri på noe jeg har gjort. Planen var jo god, men når jeg ikke slår Erlend i øksekast i uke tre, slår jeg han heller ikke i øksekast i uke ni.

TRAMPER: Det ble dramatisk på Farmen da en av kuene går til angrep på gårdshunden. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Til tross for at Lund hadde sterk tro på at han kom til å vinne tvekampen, ble det altså ikke slik. På gården hadde han dog fått mange gode vennskap, og Dan-Håvard Johnsen (55) var blant dem.

- Selvfølgelig kommer jeg til å savne Einar, han var en av de jeg virkelig hadde god kontakt med her på gården. Vi hadde mange gode samtaler og han var forbausende oppegående til å bare være 21 år. Einar blir umulig å erstatte, forteller Johnsen etter duellen.

Nå venter sidekonkurransen «Torpet» for bonden fra Trysil.

- Veldig glad i jenter

Rett før Lund dro inn på Li gård tok Dagbladet en prat med han. Da beskrev han seg selv som en normal gutt fra Jordet i Trysil som er glad i dyr og driver gård.

Men til tross for at han til vanlig jobber som bonde, trodde han ikke det ville gi han noen fordeler sammenliknet med de andre.

På spørsmål om Lund tenkte de andre deltakerne ville se på han som en trussel inne på gården, svarte han:

TRIST AVSKJED: Det blir tårevått når Lasse taper tvekampen sin, og ryker ut av «Farmen 2022». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

- Jeg vil si at mine bondekunnskaper bare er om de grunnleggende husdyra, så bortsett fra det kan jeg ikke så mye. Så jeg er ikke noe farlig, tror jeg i alle fall ikke. Jeg ser jo ikke ut som noe hulken akkurat.

- Men jeg vil jo komme lengst mulig, legger han til.

Lund la heller ikke skjul på at han trives svært godt blant folk. Samtidig utelukket han ikke at han var åpen for en liten flørt inne på gården, selv om han også hadde et godt øye for noen andre hjemme.

- Det er ei jente i landet her jeg synes er veldig kul å være sammen med. Men vi er ikke sammen, så jeg håper ikke at jeg gjør noe dumt her som gjør at hun ikke vil treffe meg mer. Vi får se, men jeg sier jo sjelden nei til folk, så er jeg jo veldig glad i jenter så, sa han, mens han lo.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltaker røpet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer