«Dog the Bounty Hunter»:

Ny dame etter konas død

- De er så lykkelige sammen, sier datteren til Duane Chapman.

NY KJÆRESTE: Duane Chapman har funnet kjærligheten på ny etter kona Beth Chapmans bortgang i fjor. Her er det tidligere ekteparet avbildet i 2016. Foto: NTB scanpix
NY KJÆRESTE: Duane Chapman har funnet kjærligheten på ny etter kona Beth Chapmans bortgang i fjor. Her er det tidligere ekteparet avbildet i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

De siste årene har ikke akkurat vært en solskinnshistorie for familien Chapman. I 2017 fikk Beth Chapman, kjent fra tv-serien «Dog the Bounty Hunter», påvist strupekreft - og i slutten av juni i fjor gikk hun bort som følge av kreftsykdommen.

Duane «Dog» Chapman (67), som Beth i en årrekke var gift med, delte en hjerteskjærende melding på Twitter etter konas bortgang.

- Klokken er 05.32 på Hawaii, og dette er tidspunktet hun vanligvis våknet opp for å gå tur opp fjellet Koko Head. Men i dag tok hun trappen til himmelen. Vi elsker deg, Beth. Ses på den andre siden, skrev han.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Siden dødsfallet har 67-åringen imidlertid skapt overskrifter, da flere utenlandske medier har hevdet at han etter konas død inngikk et forhold med hennes venninne, og sin egen sønns ekskjæreste, Moon Angell. Forholdet varte imidlertid ikke, og han skal nå ha funnet kjærligheten på ny. Det skriver The Sun.

Støtter faren

Det er Duanes egen familie som har bekreftet overfor den britiske tabloidavisen at han nå har gått videre etter Beths bortgang i fjor sommer.

Hans egen datter, Lyssa Chapman (32), forteller til avisen at han har familiens fulle støtte.

Den nye kvinnen i 67-åringens liv heter Francie Frane (61) og driver ifølge The Sun en ranch i Colorado - der Duane kommer fra. Paret skal allerede ha datet en stund, etter at Duane ringte henne for å få hjelp av hennes ektemann Bob. Francie kunne da fortelle at hun var blitt enke, et par måneder før Duane selv ble enkemann.

ESKALERTE: Tonen mellom Sandra og Cristian er alt annen enn god i «Ex on the beach». Derfor vil nyheten om at de to nå har blitt kjærester kanskje komme overraskende på noen. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

De to skal da ha fått god kontakt og hjulpet hverandre gjennom sorgen. Nå skal realitystjernen være hodestups forelsket.

- De er så lykkelige sammen og de er bra for hverandre. Francie har vært veldig respektfull overfor barna, og til Beths minne, og min far er det samme tilbake med tanke på Bob og deres barn, forteller Duanes datter Lyssa til The Sun.

Videre forteller hun at paret går i kirken sammen tre ganger i uken og at Duane nå forsøker å slutte å røyke.

- Hun er en bra kvinne for pappa. Han er lykkeligere enn jeg har sett ham på lenge. Han er hodestups forelsket og vil tilbringe resten av livet sitt med Francie, forteller datteren.

Hun legger ikke skjul på at sorgen har hjulpet de to med å komme nærmere hverandre. De skal likevel gi hverandre tid til å sørge, og forsøker visstnok ikke å erstatte hverandres avdøde ektefeller.

- Beth ville akseptert forholdet. Jeg tror virkelig at Beth sendte Francie til pappa. Jeg føler at Beth og Bob er der oppe og ser ned på dem, sier Lyssa.

Komplisert forhold

At familien nå gir sin fulle støtte til Duane og Francie er ingen selvfølge. Kort tid etter dødsfallet til realitystjernens kone, ble han nemlig koblet til Moon Angell, som nevnt tidligere i saken.

Forholdet mellom Duane og Moon fikk ikke støtte fra øvrig familie, da døtrene hans, deriblant Lyssa, gikk hardt ut mot hans nye flamme. På Twitter skal hun ifølge The Sun ha kalt Moon «ekkel», og anklaget henne for å gå for raskt frem etter Beths død. Hun skal også ha kalt faren sin falsk.

View this post on Instagram

Thank you MOON !!!!

A post shared by Duane Lee Chapman (@duanedogchapman) on

67-åringens forhold til Moon ble enda mer komplisert da Lyssa hevdet at Moon hadde datet Duanes sønn før hun gikk etter Duane selv. Forholdet skal ifølge den britiske tabloidavisen ha skapt splid i Chapman-familien og flere holdt visstnok avstand til Duane «Dog» Chapman i denne perioden.

I starten av februar meldte derimot flere medier, deriblant ovennevnte The Sun, at paret hadde gått hver til sitt - og at familien var lettet over at det hele var over.

LES OGSÅ: Kjærligheten blomstrer for skandalestjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer