Sean Burke:

Ny dame etter konas avsløring

Paret er fremdeles gift, men har begge funnet seg nye partnere.

MODERNE FAMILIE: Sean Burke og Braunwyn Windham-Burke røper detaljer fra sitt uvanlige familieforhold. Foto: Skjermdump fra Instagram/@braunwynwindhamburke
MODERNE FAMILIE: Sean Burke og Braunwyn Windham-Burke røper detaljer fra sitt uvanlige familieforhold. Foto: Skjermdump fra Instagram/@braunwynwindhamburke Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken kom «Real Housewives of Orange County»-stjernen Braunwyn Windham-Burke (44) med en intim avsløring om kjæresten Victoria Brito.

Dette til tross for at hun fremdeles er gift med ektemannen Sean Burke, som hun har vært gift med i over 20 år. Sammen har de syv barn.

Men den forholdsvis unormale familiesituasjonen stopper ikke der.

Dater

Ifølge PageSix kan nemlig Sean selv avsløre at han har han vært på en håndfull dater med en ny kvinne.

- Det har tatt meg lang tid å begynne å date på grunn av jobben med å samarbeide om barna, forteller han til nettstedet.

INTIM: Linni Meister avslører at hun har vært intim med en superstjerne i «Sofa». Bilder: TV 2 Vis mer

Sammen med Braunwyn har han barna Bella (21), Rowan (19), Jacob (16), tvillingene Curran og Caden (9), Koa (7) og Hazel (4).

- Akkurat nå er familien og jobben min prioritet foran alt annet. Men jeg er spent på hva fremtiden bringer, fortsetter han.

Støtter mannen

Sean skal også støttes av «Real Housewives»-stjernen når det gjelder det nye forholdet.

- Selv om det har vært noen fartsdumper i veien mens Sean og jeg jobbet oss gjennom et moderne forhold, spesielt med tanke på Vic og den som Sean dater, så er jeg i ekstase og glad over at Sean dater slik som jeg har gjort, sier hun til PageSix.

For to år siden kom Braunwyn ut som lesbisk, i et intervju med GLAAD. Det skrev blant andre ET Online.

DEN GANG DA: Reality-TV har den siste tiden blitt hakket mer stuerent, der til og med skandale-programmet «Ex on the Beach» har gått i samme spor. Her er et tilbakeblikk på hvordan programmet en gang var. Video: Rød Løper Vis mer

Privat avsløring

Nylig lettet hun som nevnt også på sløret om sitt forhold, og uttalelsene fikk raskt oppmerksomhet i tabloidpressen.

- Den fysiske delen er fantastisk. Jeg skal ikke lyve, sexlivet er på et annet nivå. Jeg håper alle kvinner får oppleve dette en gang i livet - det jeg har opplevd i det siste, sa hun til The Sun, og fortsatte:

- Hun gir det til meg i små doser. Hun er sånn: «Hvis jeg gjorde alt samtidig, hadde du kanskje dødd». Vi har sex ti ganger om dagen. Det er ikke normalt.

Hun har tidligere også vært tydelig på at hun ikke kommer til å gå fra ektemannen, selv om hun har fått seg ny kjæreste.

LES OGSÅ: - Verste jeg har vært med på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer