Ny charterrute til Mauritius

Til vinteren kan du dra på charter til Mauritius igjen, når Star Tour tar drømmeøya i Det indiske hav tilbake i programmet.

REN IDYLL: Ambre er et deilig hotell på den nydelige Belle Mare-stranden. Foto: Star Tour
REN IDYLL: Ambre er et deilig hotell på den nydelige Belle Mare-stranden. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Star Tour lanserer i dag neste vinters program, og charteroperatøren byr blant annet på Mauritius, Bali, tre nye afrikanske safariturer, rundreise i Bhutan og mye annet.

– Trenden er tydelig. Nordmenn reiser lenger og lenger og er villig til å betale stadig mer for en drømmeferie uten naboen. Siste skudd på stammen er pakketurer med Qatar og Condor til Bali og Mauritius, to paradisøyer som er gjengangere på listen over nordmenns drømmereisemål, sier Lena Petersson i Star Tour.

EKSOTISK: Bali byr på både herlige strender og spennende kulturopplevelser. Foto: All Over
EKSOTISK: Bali byr på både herlige strender og spennende kulturopplevelser. Foto: All Over Vis mer

Reisene til Mauritius vil gå med rutefly med Condor fra Oslo via Frankfurt i perioden 19/12 2014 – 6/3 2015. Reisene er av to ukers varighet.

– 2014 blir nok et rekordår for utenlandsreiser. Totalt har det vel aldri vært flere flyruter og pakketurer ut av landet enn i 2014, sier kommunikasjons- og markedsdirektøren.

Beregninger fra Star Tour viser at drøyt 1 250 000 nordmenn vil reise på en pakketur i løpet av 2014, og drøyt 350 000 av dem vil reise på en chartertur i vintersesongen.

Selskapet har hatt Mauritius på programmet også tidligere, men drømmeøya har ikke alltid vært like etterspurt. Derfor har nisjeselskaper som Mantareiser, Paradisreiser og Wikstrøm Reiser hatt denne og andre paradisøyer «for seg selv».

Salgsstart for Mauritius-reisene er 6. april, mens Bali er i salg fra i morgen, torsdag.

Les også: Dette er verdens beste strender

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer