Ny chartermål i Østen

Hainan, Kinas svar på Mallorca, er nok årets rareste nyhet, mens Sihanoukville i Kambodsja er den flotteste.

TURISTMASKINER: Med godt over en milliard innbyggere, er det klart Kina har et og annet badeparadis. Star Tour tilbyr nå også nordmenn et av disse som chartermål. Hainan regnes som Kinas svar på Mallorca. Foto: Star Tour
TURISTMASKINER: Med godt over en milliard innbyggere, er det klart Kina har et og annet badeparadis. Star Tour tilbyr nå også nordmenn et av disse som chartermål. Hainan regnes som Kinas svar på Mallorca. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hainan er for kinesere det Hawaii er for amerikanere eller Mallorca er for oss nordboere. Kontrastene er betydelige. Øya har vært åsted for den internasjonale Miss World-konkurransen tre år på råd, og kan samtidig vise til den buddhistiske verdenens høyeste statue, 108 meter høye Guanyin. Du finner elegante luksushoteller langs strendene, mens tiden glatt skrus hundre år tilbake når du kommer ut på landsbygda.


Star Tours viktigste nyhet i Kambodsja er Sihanoukville, en badeperle helt oppe ved grensen til Thailand. Dette er kanskje den best bevarte hemmeligheten av alle årets vinternyheter. På denne lille kyststripen er det til nå bare de mer velbeslåtte av Kambodsjas innbyggere som har feriert, og som internasjonal turist her kan du regne med selv å bli en liten turistattraksjon. Med sin fantastiske øyverden, er Sihanoukville et sol- og badeparadis helt i toppklasse. Forskjellen på Sihanoukville og for eksempel Krabi i Thailand er at dette paradiset har du helt for deg selv.


Alle charterselskapene har spennende nyheter i Thailand. Felles for alle er at de åpner direkterute til Bangkok (kun med en teknisk mellomlanding i Emiratene). Det medfører at Ving og Saga har valgt ut to nye sol- og bad-destinasjoner inne i Thailand-bukta – den idylliske øya Koh Samet og thaienes eget feriested Rayong.

Hvor: Hainan, Kina
Hvem: Star Tour
Passer for: Barnefamilier
Eksotisk fordi: Hvor skal du ellers se kinesisk masseturisme?
Pris fra: 14 695 for 13 dager, hvorav to netter i Hong Kong.Se video fra Hainan


Hvor: Sihanoukville, Kambodsja
Hvem: Star Tour
Passer for: Alle
Eksotisk fordi: Kambodsjas eneste strandidyll.
Pris fra: 12 245 for 12 dager.

Se video fra Kambodsja

Hvor: Koh Samet/Rayong, Thailand
Hvem: Ving, Saga
Passer for: Alle
Eksotisk fordi: Strendene har navn som Diamantstranden, Måneviken og Paradisviken.
Pris fra: 8795 for to uker.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer