NY OPERASJON: Det er med tungt hjerte Helene Rask forbereder seg på sin femte brystoperasjon. Foto: Per Ervland
NY OPERASJON: Det er med tungt hjerte Helene Rask forbereder seg på sin femte brystoperasjon. Foto: Per ErvlandVis mer

Ny brystoperasjon for Helene Rask

- Det stikker og verker utover det normale.

SEHER.NO: Etter å ha fryktet det lenge må glamourdronningen Helene Rask (27) under kniven igjen. Det melder den søte modellen i sin blogg.

Helene var bare 19 år da hun første gang opererte inn silikon i brystene. Siden den gang har hun hatt ytterligere tre operasjoner for å fikse på brystene.

- Det har seg sånn at det er noe galt med det ene brystet mitt. Det stikker og verker utover det normale. Dette blir eventuelt min femte operasjon, og det er ikke lenger noe gøy, skriver Helene med tungt hjerte til fansen.

Helene har tidligere fortalt Seher.no at hun ikke er spesielt fornøyd med hvordan brystpartiet ser ut, og at hun har stygge arr etter alle operasjonene. Nå innser hun at hun har rotet det til for seg selv.

- Da jeg startet var det hele et "eventyr" som ble til virkelighet, som å få en gave du lenge har ønsket deg. Fra det ståsted til nå å innse at jeg har rotet det til for meg selv er ikke noe gøy, skriver Helene i bloggen sin.

Nå jakter hun på landets beste kirurg, mens hun prøver å finne ut av hvorvidt hun skal fjerne silikoninnleggene en gang for alle, eller bare gjøre dem enda mindre enn ved forrige operasjon.

- Denne gang er det mye mer å tenke over, da jeg i tillegg gjerne vil få fjernet arrene etter siste brystreduksjon.

- For mange av dere er det sikkert lett å tenke at det bare er å ta bort alt. På den ene siden har jeg lyst til det, bare være meg og ta vare på helsen fremfor alt. På den andre siden har dette også blitt en del av meg som jeg er redd jeg vil savne. Kan jeg spørre om råd, hva tror dere? skriver Helene.

Seher.no har forsøkt å komme i kontakt med Rask angående operasjonen uten hell.

LES OGSÅ: Ny, het flørt for Helene

Har du tips om norske modeller? Tips oss på seher@seher.no