Anna Kournikova og Enrique Iglesias:

Ny babylykke for stjerneparet

- Min bror har nå tre barn.

ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har blitt foreldre for tredje gang, ifølge artistens storebror. Foto: NTB Scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har blitt foreldre for tredje gang, ifølge artistens storebror. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist måned kom den hyggelige nyheten om at Anna Kournikova (38) og Enrique Iglesias (44) ventet sitt tredje barn sammen. Fra før av har stjerneparet tvillingene Nicholas og Lucy (2). De kom til verden i desember 2017.

Nå skal de to hjerteknuserne ikke lenger være de yngste i familien. Den tidligere tennisproffen skal nemlig ha blitt mamma igjen.

Dette bekrefter Enrique Iglesias storebror, Julio Iglesias Jr (46), til den chilenske radiokanalen ADN, ifølge Daily Mail.

Hemmelighetsfulle

Kournikova og Iglesias er kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt, og klarte å skjule graviditeten med tvillingene for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

I slutten av januar publiserte det spanske magasinet ¡HOLA! bilder av Anna som tilsynelatende skjulte en babymage bak en treningsjakke.

- En gratulasjon er på sin plass for Enrique Iglesias og Anna Kournikova. Selv om de ikke har bekreftet babynyheten offisielt selv ennå, skrev blant annet den ¡HOLA!s amerikanske søsterpublikasjon.

Mandag melder altså Daily Mail at Anna skal ha født sitt tredje barn.

View this post on Instagram

#chillin

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Da «Hero»-stjernens bror blir konfrontert med ryktene om at han skulle bli onkel igjen, svarte han nemlig følgende:

- Jeg har allerede blitt onkel.

Journalisten spør da «Har babyen allerede blitt født?», for å være sikker på at 46-åringen ikke mener tvillingene.

- Ja. Min bror har nå tre barn. Han er veldig lykkelig, bekreftet han, ifølge nettstedet.

Babyens kjønn ville han derimot ikke avsløre.

- Det er en hemmelighet.

Elsker å være pappa

Kournikova og Iglesias har foreløpig selv ikke kommentert fødselen, men det er kanskje ikke så overraskende med tanke på hvordan de er kjent for å verne om privatlivet sitt.

Det kan likevel være at fansen får et glimt av familiens nyeste tilskudd i nærmeste fremtid. Etter fødselen av tvillingene gikk det nemlig bare en måned før de stolte foreldrene viste frem barna på sosiale medier.

«Min solstråle», skrev Iglesias og Kournikova under et bilde på hver sin Instagram-profil hvor de poserte sammen med et barn hver:

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

Den spanske artisten har tidligere uttalt at han håper å bli en «kul» far, men at han samtidig har blitt mer voksen etter at tvillingene kom til verden.

- Å være pappa er en av de beste følelsene i verden. Jeg har blitt mer ansvarlig. Jeg kjører saktere, og tenker over dumme ting før jeg gjør dem, har han sagt, ifølge Daily Mail.

Møttes på jobb

Enrique og Anna møttes i 2001 under innspillingen av sangerens musikkvideo til låta «Escape», og den gangen hadde Enrique kun flotte ting å si til MTVs Making the Video om sin nåværende kjæreste:

- Jeg har ikke møtt henne tidligere, men jeg er allerede en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra i musikkvideoen, fortalte han den gang til MTV.

Paret begynte etterhvert å date, og i flere år har det vært spekulert i om de har giftet seg, men ingen av partene har ennå bekreftet at de er ektefeller.

Et hemmelig bryllup kan lett ha funnet sted etter som Anna også bruker etternavnet Kournikova Iglesias på sin Instagram-profil.

FAMILIE: Kristin og Dennis lettet på sløret om videre familieplaner. Reporter: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Brad Pitt hyllet barna i takketalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer