Anna Kournikova og Enrique Iglesias:

Ny babylykke for stjerneparet

- Min bror har nå tre barn.

ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har blitt foreldre for tredje gang, ifølge artistens storebror. Foto: NTB Scanpix
ALLE GODE TING ER TRE: Anna Kournikova og Enrique Iglesias har blitt foreldre for tredje gang, ifølge artistens storebror. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Sist måned kom den hyggelige nyheten om at Anna Kournikova (38) og Enrique Iglesias (44) ventet sitt tredje barn sammen. Fra før av har stjerneparet tvillingene Nicholas og Lucy (2). De kom til verden i desember 2017.

Nå skal de to hjerteknuserne ikke lenger være de yngste i familien. Den tidligere tennisproffen skal nemlig ha blitt mamma igjen.

Dette bekrefter Enrique Iglesias storebror, Julio Iglesias Jr (46), til den chilenske radiokanalen ADN, ifølge Daily Mail.

Hemmelighetsfulle

Kournikova og Iglesias er kjent for å verne svært godt om privatlivet sitt, og klarte å skjule graviditeten med tvillingene for omverdenen gjennom hele svangerskapet.

I slutten av januar publiserte det spanske magasinet ¡HOLA! bilder av Anna som tilsynelatende skjulte en babymage bak en treningsjakke.

- En gratulasjon er på sin plass for Enrique Iglesias og Anna Kournikova. Selv om de ikke har bekreftet babynyheten offisielt selv ennå, skrev blant annet den ¡HOLA!s amerikanske søsterpublikasjon.

Mandag melder altså Daily Mail at Anna skal ha født sitt tredje barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer