Ny babylykke for «New Girl»-stjernen

- Med det første barnet planlegger man alt med en gang man får vite at man er gravid. Med nummer to tar man det mer som det kommer.

LYKKELIGE: Skuespiller Max Greenfield og kona Tess kunne denne uken ønske sin første sønn velkommen til familien.  Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Skuespiller Max Greenfield og kona Tess kunne denne uken ønske sin første sønn velkommen til familien. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Skuespiller Max Greenfield (34), som er best kjent som karakteren Schmidt i den populære komiserien «New Girl», har nettopp ønsket en liten sønn velkommen til verden.

Ifølge nettsiden USWeekly ble gutten født mandag og skal hete Ozzie James Greenfield.

Max og kona Tess Sanchez har datteren Lilly (5) fra før, og han har tidligere åpnet seg overfor nettsiden om tankene rundt å få et nytt familiemedlem.

- Med det første barnet planlegger man alt med en gang man får vite at man er gravid. Med nummer to tar man det mer som det kommer, sa han i juni.

Selv om Greenfield spiller en klønete skjørtejeger i den populære serien - som her til lands sendes på kanalen TV 2 Bliss - er han en kjærlig familiefar på privaten.

- Lily er virkelig best. Jeg liker å henge med henne, har den nybakte tobarnsfaren sagt om sin førstefødte til ABC News.

NYBAKT TOBARNSFAR: Paret har datteren Lily fra før og hun er fem år gammel.  Foto: NTB scanpix
NYBAKT TOBARNSFAR: Paret har datteren Lily fra før og hun er fem år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skryter av kona

Max og Tess giftet seg i 2008 og fikk datteren Lilly to år etter.

- Tess er sjefen i forholdet. Hun holder meg godt plantet på jorda, har han fortalt nettstedet ABC News.

Han skryter også stort av hvordan kona håndterte å bli mamma for første gang.

- Etter kona mi hadde hatt mammapermisjon, var jeg en del hjemme med Lily. La oss bare si det slik: Dersom menn og kvinner var biler, ville kvinner hatt mye høyere gir, sier han til bladet Elle.

 

LES OGSÅ: Angrer på at hun tok Botox