Britney Spears:

Ny avsløring: Ringte nødnummeret

I kjølvannet av Britney Spears' høring forrige uke, kommer det nå flere detaljer om døgnet før.

TRAUMATISERT: Det er ingen hemmelighet at de siste 13 årene har vært vanskelige for Britney. Forrige uke snakket hun ut for første gang i en rettshøring. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB
TRAUMATISERT: Det er ingen hemmelighet at de siste 13 årene har vært vanskelige for Britney. Forrige uke snakket hun ut for første gang i en rettshøring. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke inntok popstjernen Britney Spears (39) retten under en høring for første gang, der hun forklarte seg i om det omstridte vergemålet hun er underlagt.

De siste 13 årene er det faren, Jamie Spears (68), som har fungert som verge, der han har hatt kontroll på 39-åringens økonomi, eiendeler og datterens personlige beslutninger. Det ønsker popstjernen en endring på. I retten fortalte hun blant annet at hun føler seg kontrollert og fanget.

- Jeg er traumatisert, deprimert og gråter hver dag, uttalte hun også.

I ettertid har det kommet flere oppsiktsvekkende detaljer fra det 13 år lange vergemålet. Nå melder også The New Yorker hvordan popstjernens siste døgn før høringen skal ha vært.

Se og Hør sin reporter har snakket med fansen til Britney Spears etter det som kom fram i rett i natt. Reporter Kjersti Flaa Video: Se og Hør Vis mer

Offer for misbruk

Ifølge magasinet skal nemlig 39-åringen ha ringt nødnummeret natten før hun dukket opp via videolenke i retten for å tale sin sak.

Der skal hun ha vært tydelig på at hun var et offer for misbruk i vergemålet.

I California er vanligvis nødsamtaler tilgjengelig for offentligheten. Ifølge magasinet skal imidlertid nødsamtalen fra popstjernen har blitt gjort utilgjengelig, ettersom det fremdeles er en pågående sak.

The New Yorker har fått historien bekreftet fra politiet i Ventura County, samt en person nær 39-åringen.

Kvelden før hun dukket opp i retten, hadde flere i teamet hennes begynt å bli bekymret for hva som ville komme fram i retten dagen etter, skriver magasinet.

Dagen etter skulle det vise seg at de trolig hadde grunn til bekymring.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Jeg vil saksøke familien min

Blant tingene som kom fram i Spears' 23 minutter lange forklaring var nemlig at flere i hennes omgangskrets burde bli saksøkt for måten de har behandlet henne på gjennom årene.

- Jeg vil saksøke familien min, hvis jeg skal være ærlig med deg. Jeg vil også dele min historie med verden, og hva de gjorde mot meg, istedenfor at den skal være en hysj-hysj hemmelighet som gagner dem. Jeg vil være i stand til å fortelle om hva de gjorde mot meg for å få meg til å tie så lenge. Det er ikke bra for hjertet mitt. Jeg har vært så sint, og jeg gråter hver dag, sa hun blant annet.

Ifølge The New Yorker skal 39-åringen i løpet av vergemålet også ha vært så desperat på å få kontakt med folk fra utsiden av teamet, at hun fikk tak i en hemmelig telefon.

Den skal hun ha fått fra managerens yngre søster, som skal ha fulgt stjernen til damprommet i en gymgarderobe for å gi henne telefonen.

SOLO: I forbindelse med at Britney Spears skal vitne i retten ble det arrangert demonstrasjon utenfor USAs ambassade. Cathrine Deaton Heibø møtte opp. Video: Christian Fjermeros. Reporter: Celina Morken Vis mer

Beklaget etter sjokkavsløringer

De siste 13 årene har ivrige Britney-fans vært overbevist om at det har foregått merkelige ting bak kulissene for popstjernen. Gjennom bevegelsen #FreeBritney har de uttrykt sin bekymring - mens artisten selv har sagt at alt går bra.

I rettsmøtet forrige uke kom derimot noe helt annet frem, og i et Instagram-innlegg publisert natt til fredag, norsk tid, beklaget Britney seg direkte til fansen etter sjokkavsløringene.

Innledningsvis skrev hun at hun tror alle ønsker seg et eventyrliv, og at livet hennes har fremstått fantastisk utad.

«Jeg beklager for at jeg har latt som om jeg har vært ok de siste to åra. Jeg gjorde det av stolthet, og jeg var skamfull over å dele hva som skjedde med meg. Men hvem vil vel ikke vise seg fra en morsom side på Instagram», spurte hun.

EKSER: Britney Spears har lagt ut en video på Instagram der hun danser til eksens låt. Nå har Justin Timberlake svart, og det setter fyr på kommentarfeltet. Vis mer

Til slutt skrev Britney at hun tror det har hjulpet å late som at ting var bra, og at hun hadde en plattform hvor hun følte at hun betydde noe.

LES OGSÅ: Vekket oppsikt med sjeldne bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer