Ny arbeidsdag

Frp-Siv gjorde suksess som Søster Siv.

POPULÆR: Siv Jensen har også prøvd seg som ferievikar på Sagene sykehjem. ARKIVBILDE Foto: Espen Solli, Se og Hør
POPULÆR: Siv Jensen har også prøvd seg som ferievikar på Sagene sykehjem. ARKIVBILDE Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Å jobbe på omsorgssenteret var en god erfaring å ha med seg videre i politikken. Jeg hjalp til under bespisning, stell og fikk ta del i prat og omsorg av pasientene, forteller Frp-formann Siv Jensen (37), etter endt  vakt hos Sonjatun omsorgssenter i Nordreisa til avisa Nordlys.

I går jobbet partilederen på demens-avdelingen deres for å få bedre innblikk i det å være pleietrengende.  - Det var nok ikke så mange som kjente meg igjen, men en dame trodde hun hadde sett meg før, smiler Jensen.

Siv prater ut om lesberyktene!


- Jeg ønsket å få bedre innblikk i det å være beboer og ville danne meg et inntrykk av hvordan en arbeidsdag fortoner seg for en ansatt. Jeg har fått mer forståelse av hvor mange hender som kreves og hvor mange tunge løft som tas i løpet av en arbeidsdag, sier Siv til avisa.

Men selv om hun har fått forståelse for yrket og jobben, tror hun ikke at dette er noe for henne.

- Jeg tror ikke dette hadde vært et yrke for meg. Det er krevende fysisk og psykisk og det står respekt av jobben de ansatte gjør, sier hun.

Siv skal torsdag jobbe på en avdeling for utviklingshemmede i Bergen. Tidligere har hun blant annet vært vikar på Sagene sykehjem.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer