SAVNER ÅPENHET: - Folk er bare litt "strikte" når det kommer til nakenhet. Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet med å vise andre hvordan man faktisk ser ut, sier Anna Paquin. Foto: Fra TV-serien
SAVNER ÅPENHET: - Folk er bare litt "strikte" når det kommer til nakenhet. Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet med å vise andre hvordan man faktisk ser ut, sier Anna Paquin. Foto: Fra TV-serienVis mer

- Null problem å være naken

Skuespiller-stjernen kunne ønske flere var som henne selv.

SEHER.NO: Den Oscar-vinnende skuespilleren Anna Paquin (27), som har til vane å vise mye kropp i TV-serien "True Blood", har ingen problemer med nakenhet. Selv mener hun nemlig at folk må åpne litt på sperrene til det å kaste klærne.

- Folk er bare litt "strikte" når det kommer til nakenhet. Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet med å vise andre hvordan man faktisk ser ut. Dersom de har sex, har de mest sannsynlig ikke klær på seg - men i min verden har man ikke det uansett. Jeg har ingen problemer med det, sier skuespilleren til Contactmusic.

Det faktumet at Paquin fikk en rolle i det populære vampyr-dramaet har hjulpet henne til å bli mer komfortabel med kroppen sin, avslører 27-åringen. En handletur dempet nemlig den frykten hun opprinnelig hadde til det å skulle ha på seg minimalt med klær i serien.

- Etter at jeg fikk rollen og innså at kroppen min ville være "svært utsatt" hele tiden, gikk jeg ut en tur og kjøpte noen shorts. Jeg hadde ingen fra før av, og ville bare bli vant til å bruke dem, forteller Anna Paquin, som har lagt fra seg visse sperrer etter å ha blitt vant til det hele.

- man stopper å tenke på om man ser rar ut fra den eller den vinkelen. Jeg har lært å føle meg komfortabel selv om jeg har på meg lite klær. Det er befriende! mener hun.

I staren av august ble det kjent at Anna Paquin og kjæresten Stephen Moyer har forlovet seg.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her går filmstjernen i bakken